(Slaap)problemen en angst(en) zijn er om opgelost te worden

Laat ik beginnen om te zeggen dat je écht niet de enige bent die (slaap)problemen of angst(en) ervaart. Als geen ander weet ik hoe streng je voor jezelf bent en hoe goed je het voor jouw omgeving wil doen. Gedurende de dag dender je maar door, waardoor je in een vicieuze cirkel terechtkomt van onrust en angst. Als je dan eindelijk op de bank ploft, ben je doodop. Stiekem zie je al op tegen die slapeloze nachten en laten we eerlijk zijn; door jouw slaapgebrek word je er niet echt gezelliger op voor jouw omgeving….

En daarnaast raak je steeds verder van jezelf af, je gaat twijfelen, raakt de controle kwijt voor je gevoel en komt er angst voor terug. Ook raken veel de verbinding kwijt met hun innerlijke kind. Juist deze verbinding zorgt voor energie en plezier. Willen we dat niet allemaal in het leven hebben?

Ik heb last van angsten en onrust, maar ik probeer het zelf nog wel even. Het is gewoon een stressvolle tijd...

Herkenbaar?Laat jouw onrust jou niet leiden en laat je coachen

Ik laat jou zien dat je niet hoeft door te lopen met slaapproblemen en angsten

Hoe vaak zeg jij niet: “ja goed, druk” als iemand vraagt hoe het met je gaat? Want, stel je voor dat ze zien dat het eigenlijk helemaal niet zo goed gaat. Stel je voor dat je moet zeggen dat je slecht slaapt, onrustig slaapt of vaak wakker wordt ’s nachts… Last hebt van bepaalde angst of gewoon niet weet waar je heen wilt. Stiekem weet je van binnen wel dat er meer speelt, want slapeloosheid is vaak het topje van de ijsberg dat zorgt voor onrust en angsten!

Reviews

wat anderen ervaarden

Door de “dromenvanger” methode en de coaching daarbij ben ik gaan inzien dat je niet altijd voor de veilig weg moet kiezen. Jarenlang had ik een vast contract met een goede baan. Ik ging tevreden naar mijn werk en had het goed voor elkaar. Maar echt mijn dromen najagen deed ik niet. Mark heeft mij mijn ogen doen openen en heeft me laten zien dat je af en toe de stap moet durven maken om in het diepe te springen. Ik ben het traject aangegaan en ben er als een totaal ander mens uitgekomen. Inmiddels heb ik mijn eigen onderneming en heb ik al een mooi klantenbestand opgebouwd.

Ronald

Een waardevolle investering. Dat het proces van veranderen niet altijd fijn is, soms confronterend en pijnlijk zelfs, is helemaal waar. Maar Mark zorgt voor een veilige setting. Hij luistert zonder oordeel, is geduldig en tegelijk legt hij wel met veel respect de vinger op de zere plek. Na de eerste gesprekken kan ik nu al zeggen dat ik dankbaar ben voor deze investering in mezelf, wat een waardevol traject. Je slaap is zo belangrijk en als iemand dat onderkent en je kan helpen in het proces naar beter slapen (en dus ook persoonlijke ontwikkeling) dan is het Mark.

Marieke