Erfelijke familie trauma coaching

Wat als je meer erft van je ouders dan de blauwe ogen van je vader, of het krullende haar van je moeder?

Stel dat uitdagingen waarmee je geconfronteerd wordt in je leven verband houden met het liefdesverdriet, wrok of teleurstellingen van je ouders of grootouders.

Buiten je bewustzijn om is er een emotionele erfenis van vorige generaties die voortleeft in jouw angsten, depressie, relatieproblemen, financiële situatie en andere confronterende uitdagingen.

Het is tijd om de cirkel te doorbreken en de verbanden te leggen. Ben jij klaar om je veerkracht te vinden?

Durf jij met jezelf aan de slag te gaan? Boek jouw intake voor jouw individuele sessie

Dit is Mark: van Militair naar Familie trauma coach

Ik dacht dat mijn stressreacties op trauma’s ontstaan zijn tijdens mijn tijd bij defensie. In mijn volwassen leven leefde ik altijd in schaarste, kon ik moeilijk verbinding voelen met mensen en had ik het gevoel dat ik niet mocht genieten. Daardoor heb ik mij tijden zwaar en donker gevoeld. Waren deze symptomen en gevoelens de reacties van de missies?

Het bleek al bij mijn geboorte te zijn begonnen. Ik ben samen met mijn tweelingbroertje zes weken te vroeg geboren en ik moest in de couveuse. Elke keer als ik stopte met ademen kreeg ik een stroomschok. Verbinding met mijn moeder was amper mogelijk omdat ik in de couveuse lag terwijl die verbinding een van de belangrijkste dingen is in het leven. Ik voelde afwijzing en schaarste in liefde. Daardoor kreeg ik de overtuiging mee dat we het niet waard waren geboren te zijn. Mijn moeder heeft weer een verhaal waarom ze bepaalde dingen niet kon, ook al had ze het wel heel graag gewild. Omdat ik mij bewust ben geworden van de beschadiging in onze band en deze ben gaan oplossen ervaar ik geen symptomen. Ik ervaar nu juist overvloed!

Durf jij te kijken welk trauma er in jullie familie leeft?

Zij gingen je voor

Ik weet niet wat je met mijn man gedaan hebt, maar ik ben vandaag bevallen met de meest fantastische man ooit aan mijn zijde! Hij was totaal niet bang om het woord te voeren en keuzes te maken toen ik het niet meer kon. Ik had nooit kunnen denken dat ik zo blindelings op iemand zou durven en kunnen vertrouwen op één van de meest kwetsbare momenten van mijn leven.

WiesjeCliënt coaching

I'm wondering why I never contacted these guys sooner! Seriously, they all have commendable talent in their respective fields and knocked my concept out of the ballpark. Thanks for an amazing experience!

Jack GrahamCo founder, Coffee Inc

Salient is by far the most astonishing WP theme out there! I literally could not be happier that I chose to buy your theme! Your regular updates and superb attention to detail blows me away every time I visit my new site!

Zak ReidInstructor, Skate Nao

Dit kun je verwachten

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Wil jij aan de slag met jouw innelijke blokkades en de obstakels die jij tegenkomt en ervaart? Dit kun je verwachten van een coachingstraject in mijn praktijk.

Digitale intake

We starten met een digitale intake waarin ik je opdrachten meegeef ter voorbereiding van het consult.

2 uur durende sessie op locatie

In mijn coachingspraktijk aan huis gaan we tijdens een uitgebreide sessie van 2 uur aan de slag met inzicht, educatie en heling.

Inzichten en tools

Tijdens onze sessie zal ik doormiddel van veel vragen stellen achterhalen waar het pijnstuk/trauma zit (dit kan vanuit de geboorte zijn of vanuit de vorige generaties), vervolgens zal ik je kort uitleggen wat de inzichten zijn en kunnen we een start maken in het helingsproces