2017: Het jaar van inspiratie en motivatie

2017 het jaar van inspiratie en motivatie

Ken je dat… die energie die je krijgt van nieuwe dingen?? … een nieuwe hobby, nieuwe  uitdaging nieuwe vrienden, nieuwe passie en ga zo nog maar even door.  Het lijkt me dit jaar niet los te laten, ik val van de ene nieuwe uitdaging in de andere… en heel eerlijk gezegd… het voelt geweldig!!!!

En dan blijkt zo’n flow ook nog aanstekelijk te werken voor je omgeving wat het helemaal leuk maakt!

Van gezonder eten, meer sporten, coaching, tot het starten van Miss P Love https://www.instagram.com/miss.plove/  het kon dit jaar niet op. Sommige dagen werd ik echt geleefd en op andere dagen was ik me juist super bewust van alles. Door alle nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen leerde ik veel nieuwe inspirerende mensen kennen, zo ook Mark Schadenberg .

Al snel viel me op dat hij naast het mooie plaatje (ik bedoel ….. kom op dat zal niemand ontkennen!!! ☺ ) spontaan is en een super positieve energie heeft die erg aanstekelijk werkt.

Het verbaasde me dat  hij met zoveel belangstelling naar de mensen in zijn omgeving luistert, oprecht geïnteresseerd is, meedenkt met nieuwe uitdagingen en je aanmoedigt om zaken aan te pakken. Zo kreeg ik af en toe ineens een bericht waarom ik bepaalde dingen nog niet deed met Miss P Love. Het eerlijke antwoord was dat ik bang was voor de buitenwereld, dacht dat ik het niet kon of aan wat mensen wel niet allemaal zouden denken. Die vrees zette ik meteen aan de kant en ging over tot actie (thanks!).  Waar ik soms denk in onmogelijkheden lijkt het alsof Mark alleen maar denkt in mogelijkheden.  En vooral…. loslaten wat andere mensen over je zouden kunnen denken en jezelf niet vergelijken met anderen.

Naast de hulp met Miss P Love ben ik ook gestart met het trainingsschema van Mark en zijn voedingsschema’s . Ik dacht dat ik inmiddels wel wat gewend was qua training …. maar toch bleek Mark zijn schema een hele nieuwe uitdaging (*lees spierpijn!!) en ook qua voeding heb ik weer heerlijke nieuwe gerechten leren maken. Eén van Marks ontbijt shakes is direct mijn favoriet geworden (deze staat ook op Miss P Love ( https://missplove.com ) en zorgt elke ochtend weer voor een feestje!

Inmiddels ben ik door mijn nieuwsgierigheid een beetje achter het verhaal van Mark, waar het begon, zijn doorzettingsvermogen, passie en motivatie en dat prikkelt me om zelf niet stil te blijven zitten. Al verbaast het me af en toe nog steeds hoe hij het allemaal doet en lijkt het alsof hij 48 uur in één dag heeft.  Check zelf ook zijn verhaal en de mogelijkheden voor coaching op www.markschadenberg.com.  Je vind op de site ook zijn blogs waaronder een paar mooie over geluk… erg inspirerend al zeg ik het zelf want… Je bent verantwoordelijk voor je eigen geluk!

Het werkt echt zo aanstekelijk als je met positieve mensen omgaat die vol passie leven, genieten en motiveren. Ik ben zo blij met alle veranderingen, ontwikkelingen en nieuwe inzichten! Het lijkt nog steeds een grote ontdekkingstocht waarbij ik enorm dankbaar ben voor alle vrienden die altijd voor me klaar staan en  de mensen die me inspireren en motiveren!! En natuurlijk ook lieve Mark super bedankt voor al je hulp en je aanstekelijke energie!! Je bent een geweldige inspiratie en motivatie geweest de afgelopen maanden en nog steeds. Want….. er komt nog iets heel moois aan uit de samenwerking met Mark maar daar mag ik nu nog niets over verklappen……

Liefs Miss P Love

https://missplove.com  Neem a.u.b. een kijkje!

– Miss P Love

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.