Slaapcoaching

door slaapcoach Mark Schadenberg

“Ik probeer het nog wel even zelf”
“Ja, het is gekomen sinds de kinderen er zijn, het komt vanzelf goed”
“Het is gewoon even een stressvolle tijd”

Hoe vaak zeg jij niet: “ja goed, druk” als iemand vraagt hoe het met je gaat? Want, stel je voor dat ze zien dat het eigenlijk helemaal niet zo goed gaat. Stel je voor dat je moet zeggen dat je slecht slaapt, onrustig slaapt of vaak wakker wordt ’s nachts… Stiekem weet je van binnen wel dat er meer speelt, want slapeloosheid is vaak het topje van de ijsberg!

Als slaapcoach wil ik – Mark Schadenberg – jou laten zien dat je niet hoeft door te lopen met slaapproblemen. Benieuwd hoe ik jou kan helpen? Lees dan even verder.

Slaapproblemen zijn er om opgelost te worden

Laat ik beginnen om te zeggen dat je écht niet de enige bent die slaapproblemen ervaart. Als geen ander weet ik hoe streng je voor jezelf bent en hoe goed je het voor jouw omgeving wil doen. Gedurende de dag dender je maar door, waardoor je in een vicieuze cirkel terechtkomt. Als je dan eindelijk op de bank ploft, ben je doodop. Stiekem zie je al op tegen die slapeloze nachten en laten we eerlijk zijn; door jouw slaapgebrek word je er niet echt gezelliger op voor jouw omgeving….

Ga jij slaapwandelend door het leven?

Natuurlijk is het makkelijker om niet naar binnen te keren, zodat je ziet wat er écht speelt. Maar alles wat je lang genoeg onder water houdt, drijft vanzelf naar boven. Die denderende trein waar je inzit – en die jou letterlijk wakker houdt – kan alleen jij laten stoppen. Jouw dagen zijn zo vol, dat je de balans en het overzicht kwijt bent;

  • ’s Nachts komen de piekermomenten en je ligt regelmatig wakker;
  • Als je dan eindelijk in slaap valt, is er altijd wel iets waardoor je onrustig slaapt;
  • Je wilt het graag allemaal goed doen, daardoor ervaar je regelmatig keuzestress.

Eigenlijk heb je altijd wel een verklaring voor jouw slapeloosheid, toch heb je het probleem nog altijd niet opgelost. Eén ding dat ik je wel kan vertellen is: als je lang genoeg op eieren loopt, gaan ze vanzelf stuk…

Kies jij ervoor om nog langer aan te modderen of schakel je hulp in?

Ik weet genoeg, ik wil jou als slaapcoach

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Slaapcoaching door slaapcoach Mark Schadenberg

Hoe vaak heb je niet gezocht naar verklaringen voor jouw slaapproblemen of slapeloosheid? Er lijkt altijd wel een goede verklaring te zijn waardoor je voor de zoveelste keer naar het plafond ligt te staren. Misschien is het nu zelfs wel midden in de nacht en heb je die telefoon er maar weer bij gepakt om afleiding te zoeken. Maar, als je eerlijk bent; waarom zijn jouw slaapproblemen dan nog niet opgelost?

Als slaapcoach help ik om jouw droomleven in te richten, zodat jij ook van slaapkop naar koploper gaat! In zes sessies gaan we samen aan de slag om te zorgen dat jij niet langer slaapwandelend door het leven gaat.

Wat je wél gaat bereiken is:

  • Beter slapen; Weg met die onrust, je mag weer genieten van je nachtrust.
  • Meer energie en vrijtijd. Zo ben je sneller in je werkzaamheden en komt er meer tijd vrij voor vrije tijd.
  • Zelfverzekerdheid voelen en lekker in je vel zitten; Zodat je kan stralen en kan leven vanuit vertrouwen.
  • Leven naar je waarden, geeft je antwoord op de lastige vragen en helpt je bij lastige beslissingen.
  • Juiste keuzes maken in je loopbaan, zodat je een rijkdom kan opbouwen.

Reviews

wat anderen ervaarden

‘Mark is een super slimme coach die met veel positiviteit helpt de puzzel op te lossen’

Harm C.

Ik voelde me super onrustig & Mark heeft me wakker geschud! De methode liet me ontdekken dat ik teveel bezig was met mijn verleden en de toekomst. Na een paar goede gesprekken begon ik meer rust te krijgen en te leven in het hier en nu. Resultaat? Meer energie en vooral meer plezier in de dag en in mijn werk!

Rowie

Deze methode voldeed aan mijn verwachtingen. Slaap nu heel goed en heeft rust in mijn hoofd gegeven. De tools die ik gekregen heb zijn zeer goed toepasbaar. Daardoor meer balans in mijn leven gekregen en heeft geleid naar een gelukkig en tevreden leven.

Trix

Door de “dromenvanger” methode en de coaching daarbij ben ik gaan inzien dat je niet altijd voor de veilig weg moet kiezen. Jarenlang had ik een vast contract met een goede baan. Ik ging tevreden naar mijn werk en had het goed voor elkaar. Maar echt mijn dromen najagen deed ik niet. Mark heeft mij mijn ogen doen openen en heeft me laten zien dat je af en toe de stap moet durven maken om in het diepe te springen. Ik ben het traject aangegaan en ben er als een totaal ander mens uitgekomen. Inmiddels heb ik mijn eigen onderneming en heb ik al een mooi klantenbestand opgebouwd.

Roland

Een waardevolle investering.
Dat het proces van veranderen niet altijd fijn is, soms confronterend en pijnlijk zelfs, is helemaal waar. Maar Mark zorgt voor een veilige setting. Hij luistert zonder oordeel, is geduldig en tegelijk legt hij wel met veel respect de vinger op de zere plek.
Na de eerste gesprekken kan ik nu al zeggen dat ik dankbaar ben voor deze investering in mezelf, wat een waardevol traject. Je slaap is zo belangrijk en als iemand dat onderkent en je kan helpen in het proces naar beter slapen (en dus ook persoonlijke ontwikkeling) dan is het Mark.

Marieke T.

Hoe werkt slaapcoaching met de Dromenvanger Methode?

Met mijn Dromenvanger Methode laat ik jou in zes sessies zien hoe effectief slaapcoaching is.

Door jouw stresspunten weg te nemen, een goede tijdsplanning te maken en te onderzoeken waar jouw slaapproblemen vandaan komen, ga ik je helpen om weer goed te slapen. Jouw verhaal is veilig bij mij. Ik wens je namelijk een goede nachtrust, zodat je weer vol energie door het leven gaat!

Praktisch

Alle sessies vinden online plaats, via een beveiligde Zoom-verbinding. De eerste sessie duurt 1,5 uur, de overige sessies duren één uur. Elke sessie bestaat uit één stap per keer. Soms gaat het wat sneller, soms gaat het wat langzamer. Geen probleem, ik volg jouw tempo.

Stap 1: Slaapwandelend door het Leven Van inzien naar doorzien. Ben jij klaar om je laatste slaapwandeling ooit te maken?

Stap 2: Slapende Honden Wakker Maken Van losbreken naar vastpakken. Durf jij de confrontatie aan te gaan met alle trucjes van je imago & ego?

Stap 3: Slapend Rijk Worden Van droomdag naar droomleven. Klaar om jouw dromen om te zetten in dagelijkse handelingen?

*Aminozuurtherapie is inbegrepen. (indien nodig)

Ik weet genoeg, ik wil jou als slaapcoach
Slaapcoach Mark Schadenberg

Wat is een goede nachtrust jou waard?

Als jij klaar bent om van buiten naar binnen te keren, help ik jou met de Dromenvanger Methode om van jouw slaapproblemen af te komen. Wat is een goede nachtrust jou waard?

De eerste stap is dat wij samen een intake inplannen. Hier gaan wij samen kijken of het dromenvanger traject geschikt is voor jou.  Plan hier jouw intake in.

Ik weet genoeg, ik wil jou als slaapcoach

Over Mark Schadenberg

Oud-militair, dromenvanger en slaapexpert, maar bovenal levensgenieter; zo zou je mij het best kunnen omschrijven. Als geen ander weet ik hoe slaapproblemen je leven kunnen bepalen. Ook ik voelde lang de druk om leuk gevonden te worden door mijn omgeving. Om er zo goed mogelijk uit te zien. Maar werd ik daar gelukkiger van? In tegendeel!

Mijn ervaringen heb ik gebundeld in mijn boek “Van slaapwandeling naar droomleven”. Daarnaast coach ik mensen met slaapproblemen en slapeloosheid.

Het is mijn missie dat niemand meer wakker hoeft te liggen van slaapproblemen. Daarom wil ik jou laten zien dat het anders kan!

Neem contact met me op

Reviews

wat anderen ervaarden

Door de “dromenvanger” methode en de coaching daarbij ben ik gaan inzien dat je niet altijd voor de veilig weg moet kiezen. Jarenlang had ik een vast contract met een goede baan. Ik ging tevreden naar mijn werk en had het goed voor elkaar. Maar echt mijn dromen najagen deed ik niet. Mark heeft mij mijn ogen doen openen en heeft me laten zien dat je af en toe de stap moet durven maken om in het diepe te springen. Ik ben het traject aangegaan en ben er als een totaal ander mens uitgekomen. Inmiddels heb ik mijn eigen onderneming en heb ik al een mooi klantenbestand opgebouwd.

Ronald

Een waardevolle investering. Dat het proces van veranderen niet altijd fijn is, soms confronterend en pijnlijk zelfs, is helemaal waar. Maar Mark zorgt voor een veilige setting. Hij luistert zonder oordeel, is geduldig en tegelijk legt hij wel met veel respect de vinger op de zere plek. Na de eerste gesprekken kan ik nu al zeggen dat ik dankbaar ben voor deze investering in mezelf, wat een waardevol traject. Je slaap is zo belangrijk en als iemand dat onderkent en je kan helpen in het proces naar beter slapen (en dus ook persoonlijke ontwikkeling) dan is het Mark.

Marieke