Slaap en Angst coaching

door slaap en angst coach Mark Schadenberg

“Ik probeer het nog wel even zelf”
“Ik heb last van angst(en) en onrust”
“Het is gewoon even een stressvolle tijd”

Hoe vaak zeg jij niet: “ja goed, druk” als iemand vraagt hoe het met je gaat? Want, stel je voor dat ze zien dat het eigenlijk helemaal niet zo goed gaat. Stel je voor dat je moet zeggen dat je slecht slaapt, onrustig slaapt of vaak wakker wordt ’s nachts… Last hebt van bepaalde angst of gewoon niet weet waar je heen wilt. Stiekem weet je van binnen wel dat er meer speelt, want slapeloosheid is vaak het topje van de ijsberg dat zorgt voor onrust en angsten!

Als slaapcoach wil ik – Mark Schadenberg – jou laten zien dat je niet hoeft door te lopen met slaapproblemen en angsten. Benieuwd hoe ik jou kan helpen? Lees dan even verder.

Slaapproblemen/Angst(en) zijn er om opgelost te worden

Laat ik beginnen om te zeggen dat je écht niet de enige bent die slaapproblemen of angst(en) ervaart. Als geen ander weet ik hoe streng je voor jezelf bent en hoe goed je het voor jouw omgeving wil doen. Gedurende de dag dender je maar door, waardoor je in een vicieuze cirkel terechtkomt van onrust en angst. Als je dan eindelijk op de bank ploft, ben je doodop. Stiekem zie je al op tegen die slapeloze nachten en laten we eerlijk zijn; door jouw slaapgebrek word je er niet echt gezelliger op voor jouw omgeving….

En daarnaast raak je steeds verder van jezelf af, je gaat twijfelen, raakt de controle kwijt voor je gevoel en komt er angst voor terug. Ook raken veel de verbinding kwijt met hun innerlijke kind. Juist deze verbinding zorgt voor energie en plezier. Willen we dat niet allemaal in het leven hebben?

Ga jij slaapwandelend door het leven?

Natuurlijk is het makkelijker om niet naar binnen te keren, zodat je ziet wat er écht speelt. Maar alles wat je lang genoeg onder water houdt, drijft vanzelf naar boven. Die denderende trein waar je inzit – en die jou letterlijk wakker houdt – kan alleen jij laten stoppen. Jouw dagen zijn zo vol, dat je de balans en het overzicht kwijt bent;

 • ’s Nachts komen de piekermomenten en je ligt regelmatig wakker;
 • Als je dan eindelijk in slaap valt, is er altijd wel iets waardoor je onrustig slaapt;
 • Je wilt het graag allemaal goed doen, daardoor ervaar je regelmatig keuzestress en omschrijf jij jezelf als een perfectionist.
 • Je hebt weinig energie gedurende de dag.
 • Je voelt je onzeker, gehaast en vooral niet in verbinding met jezelf
 • Je hebt last van verschillende angsten.

Eigenlijk heb je altijd wel een verklaring voor jouw slapeloosheid, toch heb je het probleem nog altijd niet opgelost. Eén ding dat ik je wel kan vertellen is: als je lang genoeg op eieren loopt, gaan ze vanzelf stuk…

Kies jij ervoor om nog langer aan te modderen of schakel je hulp in en ga je aan de slag met je angst(en) en slaap?

Ik weet genoeg, ik wil jou als coach

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Slaapcoaching door slaapcoach Mark Schadenberg

Hoe vaak heb je niet gezocht naar verklaringen voor jouw slaapproblemen of angsten? Er lijkt altijd wel een goede verklaring te zijn waardoor je voor de zoveelste keer naar het plafond ligt te staren. Misschien is het nu zelfs wel midden in de nacht en heb je die telefoon er maar weer bij gepakt om afleiding te zoeken. Maar, als je eerlijk bent; waarom zijn jouw slaapproblemen/ angsten dan nog niet opgelost? 

Als slaapcoach help ik om jouw droomleven in te richten, zodat jij weer in verbinding komt met jouw innerlijke kind en mag leven zonder angst! In zes sessies gaan we samen aan de slag om te zorgen dat jij niet langer slaapwandelend door het leven gaat, maar juist weer kan vertrouwen op jezelf!

Wat je wél gaat bereiken is:

 • Beter slapen; Weg met die onrust, je mag weer genieten van je nachtrust.
 • Meer energie en vrijtijd. We creëren een balans tussen plicht en plezier
 • Zelfverzekerdheid voelen en lekker in je vel zitten; Zodat je kan stralen en kan leven vanuit vertrouwen.
 • Leven naar je waarden, jij weet wat je missie en doel in het leven is
 • Klaar met keuzestress
 • In verbinding komen met je innerlijke kind
 • Leven vanuit (zelf)liefde
 • Jij weet wat gezonde egoïsme is.
 • Weg met je angst(en)

Reviews

wat anderen ervaarden

‘Mark is een super slimme coach die met veel positiviteit helpt de puzzel op te lossen’

Harm C.

Ik voelde me super onrustig & Mark heeft me wakker geschud! De methode liet me ontdekken dat ik teveel bezig was met mijn verleden en de toekomst. Na een paar goede gesprekken begon ik meer rust te krijgen en te leven in het hier en nu. Resultaat? Meer energie en vooral meer plezier in de dag en in mijn werk!

Rowie

Deze methode voldeed aan mijn verwachtingen. Slaap nu heel goed en heeft rust in mijn hoofd gegeven. De tools die ik gekregen heb zijn zeer goed toepasbaar. Daardoor meer balans in mijn leven gekregen en heeft geleid naar een gelukkig en tevreden leven.

Trix

Door de “dromenvanger” methode en de coaching daarbij ben ik gaan inzien dat je niet altijd voor de veilig weg moet kiezen. Jarenlang had ik een vast contract met een goede baan. Ik ging tevreden naar mijn werk en had het goed voor elkaar. Maar echt mijn dromen najagen deed ik niet. Mark heeft mij mijn ogen doen openen en heeft me laten zien dat je af en toe de stap moet durven maken om in het diepe te springen. Ik ben het traject aangegaan en ben er als een totaal ander mens uitgekomen. Inmiddels heb ik mijn eigen onderneming en heb ik al een mooi klantenbestand opgebouwd.

Roland

Een waardevolle investering.
Dat het proces van veranderen niet altijd fijn is, soms confronterend en pijnlijk zelfs, is helemaal waar. Maar Mark zorgt voor een veilige setting. Hij luistert zonder oordeel, is geduldig en tegelijk legt hij wel met veel respect de vinger op de zere plek.
Na de eerste gesprekken kan ik nu al zeggen dat ik dankbaar ben voor deze investering in mezelf, wat een waardevol traject. Je slaap is zo belangrijk en als iemand dat onderkent en je kan helpen in het proces naar beter slapen (en dus ook persoonlijke ontwikkeling) dan is het Mark.

Marieke T.

Hoe werkt coaching met de Dromenvanger Methode?

Met mijn Dromenvanger Methode laat ik jou in zes sessies zien hoe effectief coaching is.

Door in kaart te brengen waar jou onrust en angst(en) vandaan komt, kunnen wij samen dit nieuwe avontuur aan gaan. Is het spannend? Tuurlijk. Maar dat mag het ook zeker zijn. Maak van dat gevoel jouw kracht.

Jouw verhaal is veilig bij mij! Ik zal er alles aan doen om jou te helpen.

Praktisch

Alle sessies vinden online plaats, via een beveiligde Zoom-verbinding. De sessies duren ongeveer 60 min. Elke sessie bestaat uit één stap per keer en is per persoon verschillend. Soms gaat het wat sneller, soms gaat het wat langzamer. Geen probleem, ik volg jouw tempo.

Stap 1: Slaapwandelend door het Leven Van inzien naar doorzien. Ben jij klaar om je laatste slaapwandeling ooit te maken? Ben je klaar met al jouw angst(en) en onrust?

Stap 2: Slapende Honden Wakker Maken Van losbreken naar vastpakken. Durf jij de confrontatie aan te gaan met alle trucjes van je imago & ego? In contact komen met je innerlijke kind.

Stap 3: Slapend Rijk Worden Van droomdag naar droomleven. Klaar om jouw dromen om te zetten in dagelijkse handelingen? Leven vanuit je waardes en zonder angst.

 

Ik weet genoeg, ik wil jou als coach
Slaapcoach Mark Schadenberg

Wat is een goede nachtrust jou waard?

Als jij klaar bent om van buiten naar binnen te keren, help ik jou met de Dromenvanger Methode om van jouw angst(en) en slaapproblemen af te komen. Wat is een goede nachtrust jou waard?

De eerste stap is dat wij samen een intake inplannen. Hier gaan wij samen kijken of het dromenvanger traject geschikt is voor jou.  Plan hier jouw intake in.

Ik weet genoeg, ik wil jou als coach

Over Mark Schadenberg

Oud-militair, slaapcoach en toekomstige vader, maar bovenal levensgenieter; zo zou je mij het best kunnen omschrijven. Als geen ander weet ik hoe slaapproblemen je leven kunnen bepalen. Ook ik voelde lang de druk om leuk gevonden te worden door mijn omgeving. Om er zo goed mogelijk uit te zien. Maar werd ik daar gelukkiger van? In tegendeel ik creëerde allemaal angsten! Ik stond niet in verbinding met mijn innerlijke kind en dit zorgde voor onrust, keuzestress, onzekerheid en people pleasen.

Mijn ervaringen heb ik gebundeld in mijn boek “Van slaapwandeling naar droomleven”. Daarnaast coach ik mensen met slapeloosheid die ontstaan omdat er iets in het leven niet helemaal lekker loopt of last hebben van verschillende angst(en)

Het is mijn missie dat niemand meer wakker hoeft te liggen van slapeloosheid en angst. Daarom wil ik jou laten zien dat het anders kan! Durf jij weer in verbinding met jezelf te komen?

Neem contact met me op

Reviews

wat anderen ervaarden

Door de “dromenvanger” methode en de coaching daarbij ben ik gaan inzien dat je niet altijd voor de veilig weg moet kiezen. Jarenlang had ik een vast contract met een goede baan. Ik ging tevreden naar mijn werk en had het goed voor elkaar. Maar echt mijn dromen najagen deed ik niet. Mark heeft mij mijn ogen doen openen en heeft me laten zien dat je af en toe de stap moet durven maken om in het diepe te springen. Ik ben het traject aangegaan en ben er als een totaal ander mens uitgekomen. Inmiddels heb ik mijn eigen onderneming en heb ik al een mooi klantenbestand opgebouwd.

Ronald

Een waardevolle investering. Dat het proces van veranderen niet altijd fijn is, soms confronterend en pijnlijk zelfs, is helemaal waar. Maar Mark zorgt voor een veilige setting. Hij luistert zonder oordeel, is geduldig en tegelijk legt hij wel met veel respect de vinger op de zere plek. Na de eerste gesprekken kan ik nu al zeggen dat ik dankbaar ben voor deze investering in mezelf, wat een waardevol traject. Je slaap is zo belangrijk en als iemand dat onderkent en je kan helpen in het proces naar beter slapen (en dus ook persoonlijke ontwikkeling) dan is het Mark.

Marieke