Dit kun je verwachten

Levenslang opgesloten in jezelf of bevrijd worden als een vogel die weer kan vliegen? Iedereen draagt bewuste en onbewuste ervaringen met zich mee, waaronder oude gevoelens, reactiepatronen en verborgen herinneringen. Het gevolg: innerlijke worstelingen en problemen. Binnen het programma Twee-eenheid gaan we samen op zoek naar de sleutel tot jouw vrijheid.

Onze visie? Die is duidelijk! Kwetsbaarheid is kracht, en hoewel het ontvangen en toelaten wat er is lastig kan zijn, is dit juist de weg die je wilt bewandelen om te kunnen groeien als persoon. Leer ruimte te geven aan gevoelens en gedachtes, zonder er vanaf te willen zijn of te onderdrukken. De ervaring leert immers dat er op dat moment helderheid en ruimte ontstaat. Ga jij met ons op zoek naar de ware essentie van het leven?

Familieopstellingen

We koppelen je los van niet-werkende familiepatronen.

Verbinding

We brengen je in verbinding met jezelf en met anderen.

Proceswerk

Systemisch en lichamelijk gericht werk.

Safe space

In een veilige, betrouwbare en liefdevolle omgeving.

Twee-eenheid

Consult met Elise & Mark

Wil jij jezelf bevrijden en als een vogel zo vrij leren vliegen? Wil je het allermooiste uit jouw leven halen, maar vind je keuzes maken en grenzen stellen moeilijk? Heb jij moeite om een beeld te vormen van wie jij wilt zijn en waar je naartoe wilt?

Evenement

Verbindende reis

Zondag 12 juni 2022

Evenement

Verbindende reis

Zondag 26 juni

Coaching

Consult

Loting via Instagram

“Onze missie is om mensen hun vrijheid terug te geven en hen laten inzien dat je door het oplossen van de blokkades en overtuigingen die jou tegen houden, jij jouw mooiste leven kunt leven.”

Mark SchadenbergProcesbegeleider en voorouderlijk werk

“Hulp is iemand de kracht geven er zelf iets aan te gaan doen. Die hulp geven wij onze klanten met Twee-eenheid.”

Elise van de KrukSystemisch werker en numeroloog