Voorouderlijk werk

Voorouderlijk werk

Plan jouw voorouderlijke sessie

Boek jouw sessie.

  • Sessie duurt 2 uur
  • Locatie: Almere Flevoland (naast de A27)
  • Opgeleid door Maarten Oversier

Iedere familie kent zijn eigen verhaal...

Afgelopen week had ik een sessie met een cliënt die al jarenlang slecht slaapt. Het naar bed gaan is een enorm obstakel geworden door hevige nachtmerries die steeds weer terugkeren. Ze vertelt me dat ze er alles aan heeft gedaan en het ene na het andere onderzoek heeft doorlopen. Niets helpt, ze is uitgeput en moedeloos wanneer ze tegenover mij zit.

Daar tegenover mij begint ze te praten. Ze vertelt dat ze sinds het aanbreken van een onrustige periode in ons land meer klachten ervaart. Wanneer ik haar vraag naar haar nachtmerries, vertelt ze me dat ze bang is om opgehaald te worden om vermoord te worden. Het liefst ligt ze dan ook zover mogelijk van het raam, daar waar ze niet gegrepen kan worden.

Als ik vraag hoe haar familielijn in elkaar steekt, vertelt ze mij dat de band tussen haar oma en moeder nooit sterk is geweest. Haar moeder was lekker tegendraads, tot groot verdriet en frustratie van haar oma die de Tweede Wereldoorlog meemaakte. Zij was juist gewend om orders op te volgen om gevaarlijke situaties te voorkomen.

Regelmatig hoorde zij, oma, vanuit haar bed dat er mensen in de straat werden opgehaald om afgevoerd te worden, iets wat zij natuurlijk niet wilde meemaken. De nachtmerrie van oma werd werkelijkheid toen de hele familie van haar vriendin in de nacht werd opgehaald. Nachtmerries over eenzelfde lot volgden en bleven derest van haar leven bestaan.

Helaas voor kleindochter, behoorden de nachtmerries tevens tot het nalatenschap van haar oma. Ze bleven bestaan in haar leven. Maar nu ze tot het inzicht is gekomen waar deze nachtmerries vandaan komen, is het tijd om te helen. De ochtend na de sessie krijg ik een whatsapp-berichtje “ik heb afgelopen nacht rustig geslapen”.

Consult

Voorouderlijk werk

Zijn de trauma's die jij bij je draagt wel daadwerkelijk van jou? Is de onrust en de pijn die je voelt niet het resultaat van de nalatenschap van jouw voorouders? Tijdens een 2 uur durend sessie werk ik met jouw voorouderlijke lijnen om de trauma's en ingesleten patronen tussen de generaties op te sporen en te helen.

Ik wil graag een sessie boeken!

Zij gingen je voor

Ik had van de week een geweldige sessie met Mark. Samen volgen we de opleiding "de weg van het wiel" bij Maarten Oversier en zitten we in dezelfde intervisie groep. Afgelopen week mocht ik beroep doen op Mark zijn magische werkwijze. Heerlijk om zelf even te ontvangen i.p.v. te geven en wat was het nodig. Mark was vanaf minuut gelijk spot on. Ik kon direct zien en voelen dat hij was aangesloten.

BrianVoorouderlijke sessie

Ik heb afgelopen nacht voor het eerst weer eens rustig geslapen!

CliëntVoorouderlijke sessie

het gevoel na de sessie:
ik kreeg meteen een warm overweldigend gevoel van rust dat plaats nam in mij, dit hoort niet meer bij mij en is niet meer van mij. Ik voel mij zo opluchting en bevestiging dat ik wel warmte kan bieden aan mijn dochter wat nu in het dagelijkse leven veel beter is.

AnneliesVoorouderlijke sessie

Ik vond het een geweldige beleving alsof ik echt daar was en echt aan het vechten "overleven" was voor mijn leven. Het gevoel dat ik nu voel na de sessie is een belangrijk stuk in mijn healing. Ik sliep afgelopen nacht voor het eerst door in 2 jaar. Dus bedankt!!

EsliVoorouderlijke sessie

Ik weet niet wat je met mijn man gedaan hebt, maar ik ben vandaag bevallen met de meest fantastische man ooit aan mijn zijde! Hij was totaal niet bang om het woord te voeren en keuzes te maken toen ik het niet meer kon. Ik had nooit kunnen denken dat ik zo blindelings op iemand zou durven en kunnen vertrouwen op één van de meest kwetsbare momenten van mijn leven.

CliëntVoorouderlijk werk

Nogmaals bedankt Mark, denk dat je veel ogen geopend hebt dit weekend en mensen kennis hebt laten maken met een nieuwe vorm van trauma en verwerking. Ben echt dankbaar dat ik hier onderdeel van mocht zijn en je aan het werk heb mogen zien. Dat je mij door m’n pijn heen liet gaan en mijn partner een manier van uiting hebt laten voelen. Je gave is echt bijzonder en het is zo mooi dat je hier je werk van hebt gemaakt! 🫶🏼💗

SamanthaVoorouderlijke sessie

Ik had er nooit bij stilgestaan dat gebeurtenissen in het leven van mijn grootouders, nog zo'n impact op mijn eigen leven zouden kunnen hebben.

cliëntVoorouderlijke sessie
Van beroepsmilitair naar medicijnman

Leer Mark kennen

Na meerdere missies als beroepsmilitair te hebben meegemaakt ervaarde Mark veel innerlijke onrust en onderdrukte angsten die invloed hadden op zowel zijn werk als privé. En hij weet dat hij niet de enige is die door trauma’s en blokkades belemmerd worden in hun ondernemerschap. Het is zijn missie dan ook om jou te helpen deze innerlijke onrust op te sporen en bij je weg te nemen, zodat de energie weer kan gaan stromen.

Lees zijn verhaal

Helen van verleden, heden en toekomst.

Voorouderlijke sessie

Laten wij samen in contact komen met jouw (groot) ouders en zo een begin te maken aan het herstellen van oude pijn en trauma’s binnen jouw familielijn.

Luister hier mijn podcast samen met mijn opleider Maarten Oversier.

Bekent van het boek “Bestaansrecht