fbpx Skip to main content

Voorouderlijk werk

Je hebt er vast wel eens van gehoord, 'voorouderlijk werk'. Maar wat is het nu precies en hoe kan het je helpen? Door jouw voorouderlijke lijnen op te schonen maak je de weg vrij voor verbinding en liefde. Ik help je daarbij!

Draag jij het trauma van jouw voorouders?

Net zoals we onze oogkleur en bloedgroep erven, erven we ook overblijfselen van traumatische gebeurtenissen in onze familie. Onbewust herbeleven we bepaalde angsten die onze moeder heeft gehad, herhalen we teleurstellingen van onze vader of kopiëren we de mislukte relaties van onze grootouders. Fysieke eigenschappen zoals oogkleur zijn makkelijk te herkennen, deze trauma’s niet.

Dus stel dat jouw erfenis bestaat uit het liefdesverdriet, de wrok en teleurstellingen van jouw ouders en grootouders..

Stel dat uitdagingen waarmee je geconfronteerd wordt in je leven verband houden met gebeurtenissen in hun leven. Dan wil je hier toch van bevrijd worden? Het is tijd om de cirkel te doorbreken en verbanden te leggen tussen wat van jou is en wat je van anderen met je meedraagt. Ben jij klaar om je veerkracht te vinden?

Mark Schadenberg

Wat is voorouderlijk werk?

Een werkveld dat veel nieuwsgierigheid oproept, dat is het zeker. Maar wat is voorouderlijk werk nu precies? Voorouderlijk draait om het complete familiesysteem met al zijn deelnemers en richt zich op reïncarnatie- en regressietherapie. Ik help jou weer verbinding te creëren in de familiestamboom door op zoek te gaan naar de geheimen die nooit aan het licht zijn gekomen, en trauma's op te lossen die de stroom van liefde binnen de familiestamboom hebben ontwricht. Hoe? Door jou de geschiedenis te laten herbeleven, waardoor de energie en liefde weer kan gaan stromen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Na het inplannen van een datum ontvang jij een intake en overige informatie.
De intake wordt door mij verder uitgewerkt en voorbereid voor de sessie.
Tijdens de sessie zal er vragen gesteld worden ter verduidelijking en zullen we doormiddel van aandacht concentratie contact maken met de voorouder waarbij we het stuk mogen inzien, doorleven en loslaten. Het intergeren en helingsproces gebeurt vooral na de sessie.
Na ongeveer 2 weken krijg je een mail mbt evaluatie en feedback. Vanuit hier kijken wij wat nodig is mbt vervolgstappen.

Opleiding

Ik genoot mijn opleiding tot voorouderlijk werk ‘De weg van het wiel’ bij Maarten Oversier en heb zijn lessen geïntegreerd in mijn eigen werkwijze.

Dichterbij jezelf, door het loslaten van erfelijke balast

Ga jij dit avontuur aan?

  • Boek jouw sessie via de agenda.
  • Ontvang de intake en voorbereiding.
  • Sessie Locatie: Almere Flevoland (naast de A27) of via zoom
  • Herschrijf de geschiedenis van je (voor)ouders en zorg dat jij weer autonoom mag leven, zonder de drukkende last op jouw schouders van het verleden. Kom in verbinding met jezelf, voel je geaard en voel de liefde weer stromen door de familielijn.

Ik waardeer je interesse in een sessie met mij!

Helaas ben ik maar met één persoon, daarom werk ik met een wachtlijst.

Graag moedig ik je aan om je naam en interesse te mailen. Zo kan ik je op de hoogte brengen zodra er ruimte ontstaat en mijn agenda weer open gezet wordt.

Wachtlijst

Iedere familie kent zijn eigen verhaal...

Afgelopen week had ik een sessie met een cliënt die al jarenlang slecht slaapt. Het naar bed gaan is een enorm obstakel geworden door hevige nachtmerries die steeds weer terugkeren. Ze vertelt me dat ze er alles aan heeft gedaan en het ene na het andere onderzoek heeft doorlopen. Niets helpt, ze is uitgeput en moedeloos wanneer ze tegenover mij zit.

Daar tegenover mij begint ze te praten. Ze vertelt dat ze sinds het aanbreken van een onrustige periode in ons land meer klachten ervaart. Wanneer ik haar vraag naar haar nachtmerries, vertelt ze me dat ze bang is om opgehaald te worden om vermoord te worden. Het liefst ligt ze dan ook zover mogelijk van het raam, daar waar ze niet gegrepen kan worden.

Als ik vraag hoe haar familielijn in elkaar steekt, vertelt ze mij dat de band tussen haar oma en moeder nooit sterk is geweest. Haar moeder was lekker tegendraads, tot groot verdriet en frustratie van haar oma die de Tweede Wereldoorlog meemaakte. Zij was juist gewend om orders op te volgen om gevaarlijke situaties te voorkomen.

Regelmatig hoorde zij, oma, vanuit haar bed dat er mensen in de straat werden opgehaald om afgevoerd te worden, iets wat zij natuurlijk niet wilde meemaken. De nachtmerrie van oma werd werkelijkheid toen de hele familie van haar vriendin in de nacht werd opgehaald. Nachtmerries over eenzelfde lot volgden en bleven derest van haar leven bestaan.

Helaas voor kleindochter, behoorden de nachtmerries tevens tot het nalatenschap van haar oma. Ze bleven bestaan in haar leven. Maar nu ze tot het inzicht is gekomen waar deze nachtmerries vandaan komen, is het tijd om te helen. De ochtend na de sessie krijg ik een whatsapp-berichtje “ik heb afgelopen nacht rustig geslapen”.

Mark Schadenberg
Losse sessie

1 individuele coaching sessie (Live of Online)

  • Voorouder healing en loslaten van oude lasten
  • Ontdek het geheim achter je (groot)ouders
  • Ontdek wie je echt mag zijn
  • Persoonlijke groei en empowerment op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau
  • Sessie duur (1,5uur)

€350,-

Kan in termijnen betaalt worden

 

Betalen in termijnen is mogelijk.

AGENDA Jan 2024 staat open!

Zij gingen je voor

Ik had van de week een geweldige sessie met Mark. Samen volgen we de opleiding "de weg van het wiel" bij Maarten Oversier en zitten we in dezelfde intervisie groep. Afgelopen week mocht ik beroep doen op Mark zijn magische werkwijze. Heerlijk om zelf even te ontvangen i.p.v. te geven en wat was het nodig. Mark was vanaf minuut gelijk spot on. Ik kon direct zien en voelen dat hij was aangesloten.

BrianSessie voorouderlijk werk

Ik had er nooit bij stilgestaan dat gebeurtenissen in het leven van mijn grootouders, nog zo'n impact op mijn eigen leven zouden kunnen hebben.

Anonieme reviewSessie voorouderlijk werk

het gevoel na de sessie: ik kreeg meteen een warm overweldigend gevoel van rust dat plaats nam in mij, dit hoort niet meer bij mij en is niet meer van mij. Ik voel mij zo opluchting en bevestiging dat ik wel warmte kan bieden aan mijn dochter wat nu in het dagelijkse leven veel beter is.

AnneliesSessie voorouderlijk werk

Ik vond het een geweldige beleving alsof ik echt daar was en echt aan het vechten "overleven" was voor mijn leven. Het gevoel dat ik nu voel na de sessie is een belangrijk stuk in mijn healing. Ik sliep afgelopen nacht voor het eerst door in 2 jaar. Dus bedankt!

EsliSessie voorouderlijk werk

Ik weet niet wat je met mijn man gedaan hebt, maar ik ben vandaag bevallen met de meest fantastische man ooit aan mijn zijde! Hij was totaal niet bang om het woord te voeren en keuzes te maken toen ik het niet meer kon. Ik had nooit kunnen denken dat ik zo blindelings op iemand zou durven en kunnen vertrouwen op één van de meest kwetsbare momenten van mijn leven.

WiesjeSessie voorouderlijk werk

Ik heb afgelopen nacht voor het eerst weer eens rustig geslapen!

Anonieme reviewSessie voorouderlijk werk

Nogmaals bedankt Mark, denk dat je veel ogen geopend hebt dit weekend en mensen kennis hebt laten maken met een nieuwe vorm van trauma en verwerking. Ben echt dankbaar dat ik hier onderdeel van mocht zijn en je aan het werk heb mogen zien. Dat je mij door m’n pijn heen liet gaan en mijn partner een manier van uiting hebt laten voelen. Je gave is echt bijzonder en het is zo mooi dat je hier je werk van hebt gemaakt! ???

SamanthaSessie voorouderlijk werk

Hi Mark,

Na onze bijzondere sessie van gister kreeg ik smiddags echt hoofdpijn en voelde me zo moe en leeg. Een positief leeg wel!
Ik wist dat dat erbij hoorde.
Ook een turbulente nacht met de kids en mijzelf bleef niet uit. Wat spierpijn en een letterlijk halve kilo lichter zonder de last, voel ik me vandaag al 10x beter en rustiger! De dwingende pijn rondom en in mijn stuitje is weg evenals de pijn in mijn schouder welke ik sinds mijn 15e heb gehad.

JudithVoorouderlijk werk sessie

Het was zo bijzonder en gaaf. Ik heb m'n oma en moeder ook weer op een totaal andere manier leren kennen.
En het is zo fijn om me eindelijk weer een gewoon echt vrolijk te voelen zonder angst in m'n achterhoofd.

Wenda

Contact

Podcast

Wat is voorouderlijk werk?

Tijdens een sessie gaan we verschillende stukken aan. We gaan kijken welke erfelijke trauma en verhalen liggen er verborgen bij de voorouders. Omdat er ruimte nodig is voor te integreren nemen we daar ook zeker de tijd voor. Ik zal gedurende de periode je ondersteunen waar nodig is

Ga ik onder hypnose?

Het antwoord is nee. Ik zal met je werken vanuit aandacht concentratie.

Ik zit veel in mijn hoofd, heeft dit dan zin?

Jazeker, iedereen ervaart een sessie op zijn of haar manier. Dit kan zijn doormiddel van visualisatie en/of gevoel.

Is voorouderlijk werk sessie/traject ook geschikt voor mensen met lichamelijke klachten?

Jazeker, ook de oorzaak van een lichamelijke klacht kan voorkomen uit onopgeloste trauma’s van de voorouders. Je bent meer dan welkom!

Ik weet niks van mijn voorouders? Kan ik dan alsnog een sessie doen?

Jazeker, de antwoorden zitten in jouw! Mijn advies is wel om onderzoek te doen binnen je familiestamboom. Hoe meer vragen je stelt hoe beter de healing! Dus wees zo nieuwsgierig als een kind!

Is alles na 1 sessie opgelost en weg?

 Ik voer mijn werkzaamheden uit naar mijn beste inzicht en vermogen. Maar, ik heb altijd alleen een inspanningsverplichting en geen resultaatsverplichting. Dit betekent dat ik mij tot het uiterste inspan om jou een goed resultaat te laten behalen. Maar, dat ik niet aansprakelijk kan worden gesteld voor het uiteindelijke (uitgebleven) resultaat en/of de gevolgen hiervan. Immers hangt het uiteindelijke resultaat van veel factoren af waar ik geen invloed op kan uitoefenen.

Wat is het verschil van 1 sessie en een traject

De kracht van een traject is dat we steeds dieper kunnen gaan. Daarnaast ben ik gedurende het traject aanspreekbaar voor vragen en steun. 

Bij een losse sessie pakken we een hulpvraag aan, soms zit de hulpvraag in beide familiesystemen waardoor meerdere sessie nodig zijn. Lees vraag hierboven.

 

Mijn voorkeur zal altijd uit gaan traject.