Van slaapwandeling...

Naar droomleven. Waarom zijn we zo weinig mensen in dromenland, als juist slaap onze dromen doet uitkomen?

“Een pakkend boek dat, naast het ingrijpende verhaal van Mark, veel tips en handvaten geeft om het beste uit je leven te halen en dan met name het beste uit je nachtrust!

Het is overduidelijk Marks versie van een liefdesbrief voor zijn vak!”

~ Joyce

Mijn boek

Van slaapwandeling naar droomleven leert je slapen als een roos en schudt je daarna wakker om je droomleven te gaan leiden. Want al met een uur extra slaap krijg je meer focus, energie en daadkracht wat leidt tot veel meer werk- & levensgeluk. Dit is het ideale boek voor een slaapkop die koploper wil worden.

Waarom slecht slapen
een nachtmerrie is.

Waarom zijn we zo weinig in dromenland, als juist slaap onze dromen doet uitkomen?

In 2020 zijn er nog maar weinig mensen die zich bewust zijn van de impact van een goede nachtrust op je welzijn. En dat terwijl een uurtje extra slaap je meer rust en stabiliteit geeft dan een uurtje naar de psycholoog.

Kortom. Jij kan je droomleven schudden als je slaapwandelend door het leven gaat.

Vanuit die wetenschap heb ik een boek geschreven waardoor je minder onrust en meer nachtrust gaat ervaren.

Ik help slaapwandelaars aan een droomleven. Zin om wakker te worden?

“Boeiend, eerlijk en een puur eigen verhaal, wat knap is ingeleid naar zeer praktische oefeningen en stappen!”

~ Riemke

“Krachtig en prachtig boek over slaap, energie, het creëeren en houden van focus en meer werk en levensgeluk.

Eenvoudig en puur geschreven. Een aanrader voor iedereen die beter wil leren slapen en ontwaken en daarnaast zichzelf persoonlijk wil ontwikkelen.”

~ Nadesch

“Een onwijs mooi, inspirerend en praktisch boek!

De auteur neemt je mee naar zijn jaren als beroepsmilitair en deelt met de lezer zowel zijn positieve ervaringen als learnings die hebben plaatsgevonden gedurende deze periode van zijn leven.

In de daaropvolgende hoofdstukken geeft hij onwijs concrete slaaptips die je direct kan implementeren. Het boek gaat echter veel dieper gaat dan enkel slaaptips; ook op het gebied van zelfontwikkeling en zelfactualisatie neemt de auteur je verhalenderwijs mee. Een onwijs mooi voorbeeld hiervan is een quote van Mark uit het boek:

“Tussen denken en doen is dissonantie en je motivatie, de schakel tussen denken en doen, is corrupt”. – Mark Schadenberg

Oftewel, een must-read maar ook leuk om als cadeau te geven!”

~ Tuqeer

“Wie Mark kent, snapt waarom dit boek is geschreven. Maar wie hem niet kent, kan misschien denken: ”Waar is een boek over slapen voor nodig?” Die gedachte word compleet van de baan geschoven nadat je dit boek gelezen hebt. Het is een bron van kennis door ervaringen vanuit de schrijver zelf en laat je als lezer ervaren dat slapen véél meer is dan alleen maar je ogen sluiten en wachten tot het gebeurd.

Het laat je weten waar slaap goed voor is, welke factoren ervoor kunnen zorgen dat je slaap onregelmatig kan zijn en waarom Mark gekozen heeft om zich als coach te verdiepen in dit onderwerp.”

~ Eloy

Meer lezen over Mark Schadenberg?
Download hier mijn Gratis e-book

Wil jij de essentie van echt leiderschap en persoonlijke groei ontdekken?
Vul je gegevens in en je ontvangt direct mijn e-book: Leiderschap in het Licht.

Meld je aan!