fbpx Skip to main content

Masterclass: Relatie tussen trauma en slaap.

door slaapexpert Mark Schadenberg

“Ik slaap al jaren slecht”
“Ik voel een onrustig gevoel in mij, die ik niet kan plaatsen”
“Het is gewoon even een stressvolle tijd”

Komen alle slapeloze nachten door jouw constante gevoel van stress en spanning? Wist jij dat jouw traumatische ervaringen in jouw jeugd hieraan ten grondslag kunnen liggen? Hoe jouw slaappatroon wordt beïnvloed door het trauma leer jij in deze online masterclass; Relatie tussen trauma en slaap.

Als slaapexpert wil ik – Mark Schadenberg – jou laten zien dat je niet hoeft door te lopen met slaapproblemen. Benieuwd hoe ik jou kan helpen? Reserveer je plek op maandag 9 okt.

Ja, meteen naar de Masterclass info!

Over Mark Schadenberg

Oud-militair, erfelijk familie trauma therapeut en slaapexpert, maar bovenal levensgenieter; zo zou je mij het best kunnen omschrijven. Als geen ander weet ik hoe slaapproblemen je leven kunnen bepalen. Ook ik voelde lang de druk om leuk gevonden te worden door mijn omgeving. Om er zo goed mogelijk uit te zien. Maar werd ik daar gelukkiger van? In tegendeel!

Mijn ervaringen heb ik gebundeld in mijn boek “Van slaapwandeling naar droomleven”. Daarnaast coach ik mensen met slaapproblemen, slapeloosheid en erfelijk familie trauma.

Het is mijn missie dat niemand meer wakker hoeft te liggen van slaapproblemen. Daarom wil ik jou laten zien dat het anders kan!

Slaapproblemen zijn er om opgelost te worden

Laat ik beginnen om te zeggen dat je écht niet de enige bent die slaapproblemen ervaart. Als geen ander weet ik hoe streng je voor jezelf bent en hoe goed je het voor jouw omgeving wil doen. Gedurende de dag dender je maar door, waardoor je in een vicieuze cirkel terechtkomt. Als je dan eindelijk op de bank ploft, ben je doodop. Stiekem zie je al op tegen die slapeloze nachten en laten we eerlijk zijn; door jouw slaapgebrek word je er niet echt gezelliger op voor jouw omgeving….

Ja, ik wil erbij zijn!

Reviews

wat anderen ervaarden

Ik voelde me super onrustig & Mark heeft me wakker geschud! De methode liet me ontdekken dat ik teveel bezig was met mijn verleden en de toekomst. Na een paar goede gesprekken begon ik meer rust te krijgen en te leven in het hier en nu. Resultaat? Meer energie en vooral meer plezier in de dag en in mijn werk!

Rowie

Deze methode voldeed aan mijn verwachtingen. Slaap nu heel goed en heeft rust in mijn hoofd gegeven. De tools die ik gekregen heb zijn zeer goed toepasbaar. Daardoor meer balans in mijn leven gekregen en heeft geleid naar een gelukkig en tevreden leven.

Trix

Ontdek de allesbepalende relatie tussen trauma en slaap in deze online masterclass!

Waarom deze masterclass?

Moe van alle slapeloze nachten door een constant gevoel van stress en spanning? Trauma kan een enorme impact hebben op onze slaap, of beter gezegd; de reden zijn van jouw slaapproblemen. Deze masterclass leert je over de relatie tussen slaap en trauma en praktische tips die jij direct kan toepassen.

Wanneer en waar? 
Datum: Maandag 9 oktober, 20:00, Locatie: Zoom
Let op! Verhinderd op de bovenstaande datum, daar hoef je niet van wakker te liggen!
De masterclass wordt opgenomen. Zo kan jij hem een week lang terug kijken.
Wat wordt er besproken in deze masterclass? 
Trauma en slaap: Hoe beïnvloeden traumatische ervaringen jouw slaap? Wat zijn de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen op dit gebied?
Praktische tips: Verbeter jouw slaap met de tips en technieken uit de masterclass.
Q&A: Op het eind zal er ruimte zijn om een vraag te stellen.
Is de masterclass geschikt voor jou?
Deze masterclass is de perfect-fit voor jou wanneer:
je worstelt met slaapproblematiek en wil ontdekken welke rol trauma hierbij speelt.
jij een professional bent en graag jouw kennis wilt vergroten.
jij simpelweg geïnteresseerd bent in zelfverbetering en/of welzijn
Kosten:
Deze masterclass kost slechts 97 euro
Ga je er geen nachtje meer over slapen?
Dan ontvangen de eerste 25 tickets een exclusieve bonusgids met extra slaaptips!
Ik weet genoeg, ik wil erbij zijn!