Mark Schadenberg in de podcast Kukuru van Giel Beelen

Erfelijk familietrauma heeft een diepgaande invloed op ons leven, het vormt onze emotionele welzijn en relaties. Het erkennen en aanpakken van dit diepgewortelde trauma is essentieel voor persoonlijke groei en het creëren van een stralende toekomst. In deze blogpost zullen we het concept van erfelijk familietrauma verkennen, de effecten ervan bespreken en praktische stappen bieden voor genezing. Als je op zoek bent naar ondersteuning op jouw genezingsreis, sta ik Mark Schadenberg klaar om je te begeleiden op het pad van genezing en transformatie.

Op bezoek bij Giel Beelen

Ik was te gast bij Giel Beelen en sprak over het gouden medicijn voor slaap en mijn zoektocht naar antwoorden in zijn podcast Kukuru. Een mooi gesprek met enorme diepgang! Geen oppervlakkige slaappodcast, maar mijn verhaal recht vanuit het hart.

Lees ook over mijn samenwerking met Philips.

Meld je aan!