Losse Sessie:
(Erfelijk) Familie Trauma

Bekend van:

Wij erven de stressreactie van de (voor)ouders zonder het trauma zelf te ervaren.

Wetenschappelijk onderzoek leert ons dat een baby niet geboren wordt met een schone harde schijf.

Stressvolle ervaringen van onze (voor)ouders kunnen ingeprent worden in onze genetica. Kinderen worden geprogrammeerd om zich te wapenen tegen de trauma’s die hun voorouders hebben doorstaan.

Als de trauma’s niet worden opgelost bij de bron kunnen deze epigenetische afdrukken generaties lang worden doorgegeven. Je kunt dan trouw blijven aan het verhaal of de klachten van een van je (voor)ouders.

De sessie kan offline (Almere) of online geboekt worden.
De sessie duur is tot max 1,5 uur.

Betaalopties:

Eenmaling €350,-
2 maanden termijn €175,-
4 maanden termijn €89,-

Alles wat je nodig hebt

Jouw sleutel tot een compleet leven.

Mis het niet

Grijp je kans op eenmalige ervaringen.

Wees er snel bij

Beperkte kans, pak nu je moment.

Masterclass

Bekijk deze gratis webinar en kom erachter wat de masterclass Slaap & (Erfelijk) Familie Trauma inhoudt. Er worden antwoorden gegeven op vragen en er wordt meer verteld over sessie van vorig jaar. 

Ontmoet Mark

Ik wijs je de weg in heldere stappen, waardoor jij van de beste versie van jezelf naar de échte versie van jezelf gaat. Een leven waarin jij je eigen pad bewandelt, je rust in je lijf en hoofd voelt en leeft op jouw voorwaarden. 

Dit is het verhaal van Mark Schadenberg

Mark Schadenberg werkte jaren als militair bij Defensie, ging meerdere keren op uitzending en ontwikkelde heftige slaapproblemen. Door zijn slaapprobleem aan te kijken ontdekte hij dat de oorzaak niet lag binnen zijn werk en de heftige gebeurtenissen als militair, maar in de erfelijke trauma’s van zijn ouders en voorouders en door hen aangeleerde patronen. Door verbinding te maken met zichzelf, leerde hij steeds meer de echte versie van zichzelf kennen. Mark kwam van zijn slaapproblemen af, kreeg rust in zijn hoofd en dus ook in zijn lijf.

Bekend van

Meld je aan!