Ontdek hoe jouw voorouders jouw geldgewoonten vormen

Wat is jouw relatie met geld?

Jouw verbinding met geld gaat niet alleen over jouw eigen ervaringen of keuzes – het is verweven in de geschiedenis van jouw familie. Generatiepatronen vormen jouw kijk op uitgeven, sparen en verdienen.

Denk aan jouw voorouders. Hoe navigeerden zij door financiële wateren? Waren ze verstrikt in moeilijke tijden tijdens de crisis? Hebben ze fortuinen verspild door slecht beheer? Of legden ze ijverig de basis voor toekomstige zekerheid?

Deze erfelijke blauwdrukken beïnvloeden je, maar ze dicteren niet jouw lot.

Omarmen of Transformeren?

Jij hebt de kracht om deze patronen voort te zetten of ervan los te breken. Bewust besluiten om ze te handhaven of te veranderen kan de financiële erfenis die je doorgeeft opnieuw definiëren.

Erfelijke indrukken gaan diep in het onderbewustzijn. Hoewel het herkennen en erkennen ervan cruciaal is, vraagt ware bevrijding vaak om het doordringen tot de diepten van jouw psyche.

Technieken uit de (erfelijk) Familie trauma  bieden een pad om deze ingesleten patronen los te laten. Door praktijken zoals visualisaties van gesprekken met voorouders en het loslaten van geërfde lasten, kun je de geheimen ontrafelen waar het probleem zit.

Het herkennen van de patronen

Het gaat niet alleen om wat jouw ouders je hebben geleerd – het gaat om generaties van overtuigingen en gedragingen rond geld. Betrek levende familieleden en verken familieverhalen om deze draden te ontwarren.

Hier is een eenvoudige oefening om de reis te beginnen:

  1. Maak jouw familiestamboom, documenteer financiële mijlpalen en attitudes. (meer leren over jouw stamboom? Doe de online cursus)
  2. Identificeer patronen aan beide kanten van jouw familiestamboom.
  3. Reflecteer op deze ontdekkingen. Stemmen ze overeen met jouw gevoel?
  4. Kies bewust om patronen te doorbreken die jou niet langer dienen. Formuleer affirmaties om nieuwe financiële realiteiten te manifesteren.
  5. Committeer je aan dagelijkse affirmatiepraktijken om positieve verandering te versterken.

Transformeer jouw geldverhaal

Oude patronen kunnen jouw welvaart belemmeren tenzij je er licht op werpt en jouw verhaal herschrijft. Als je merkt dat je worstelt met financiële uitdagingen, is het misschien tijd om ondersteuning te zoeken.

Overweeg een Losse sessie om dieper te duiken, verborgen patronen bloot te leggen en een leven van overvloed en vervulling te cultiveren. Samen kunnen we het labyrint van generatie-indrukken navigeren en de weg banen voor jouw welvaart.

Klaar om los te breken van de ketenen van het verleden?

 

Laten we samen aan deze transformerende reis beginnen!

Meld je aan!