Boek slaapcoach mark schadenberg

Waarom slecht slapen een nachtmerrie is.

Waarom zijn we zo weinig in dromenland, als juist slaap onze dromen doet uitkomen?

In 2020 zijn er nog maar weinig mensen die zich bewust zijn van de impact van een goede nachtrust op je welzijn. En dat terwijl een uurtje extra slaap je meer rust en stabiliteit geeft dan een uurtje naar de psycholoog.

Kortom. Jij kan je droomleven schudden als je slaapwandelend door het leven gaat.

Vanuit die wetenschap heb ik een boek geschreven waardoor je minder onrust en meer nachtrust gaat ervaren.

Ik help slaapwandelaars aan een droomleven. Zin om wakker te worden?

Bestel boek

Samenvatting

Van slaapwandeling naar droomleven leert je slapen als een roos en schudt je daarna wakker om je droomleven te gaan leiden. Want zelfs met een uur extra slaap krijg je al meer focus, energie en daadkracht wat leidt tot veel meer werk- & levensgeluk. Dit is het ideale boek voor een slaapkop die koploper wil worden. Als militair in oorlogsgebied heeft slaapcoach Mark Schadenberg zelf ervaren wat slaapproblemen, stress en fysieke klachten met je doen. Hij raakte vervreemd van zichzelf en leefde enkel nog om te overleven. Deze nachtmerrie aan ervaringen bleek hij nodig te hebben om te ontwaken. Hij leerde opnieuw te verbinden met zichzelf, met het hier en nu en had zin in een actief en betekenisvol leven. Hij bevrijdde zich uit de kooi waarin hij zichzelf gevangen hield. De sleutel? Slaap! Van slaapwandeling naar droomleven is jouw wake-up call voor een relaxed en succesvol bestaan. Beweeg je te weinig en eet je niet gezond? Weerhouden stress en slaapgebrek je ervan om je dromen waar te maken? Wil je meer energie en een zinvoller bestaan? Word wakker in een wereld vol nachtrust om met frisse energie te gaan doen waar jij het allerliefst je bed voor uit komt!

Een pakkend boek dat, naast het ingrijpende verhaal van Mark, veel tips en handvaten geeft om het beste uit je leven te halen en dan met name het beste uit je nachtrust te halen.

Joyce

Wat een mooi boek om te lezen vol met praktische tips en herkenbare dingen.
Mark stelt zich kwetsbaar op en vertelt veel persoonlijke verhalen en durft hier de diepte in te gaan. Dit zorgt voor een beter begrip en maakt de uitleg over slaapproblemen duidelijk.

Thomas

Dit boek heeft het allemaal er zit humor in maar ook heel heftig, een stuk spanning en ik heb zelfs een paar tranen gelaten. Je word meegenomen in het verhaal.

Lea

Inspirerend en geweldig dit is echt een must have, niet alleen voor nu maar ook in de toekomst

Menno

Een prachtig en pakkend boek. Was door sommige stukken in het boek emotioneel geraakt. Respect voor Mark zijn openheid. Dit boek biedt de nodige handvaten voor beter slapen.

Ilona

Mark is heel openhartig over z’n eigen verhaal bij de Defensie, dit geeft een mooie inleiding waarom dit onderwerp zo enorm belangrijk is!
Daarna wordt je overspoeld met concrete tips hoe je zelf ook een betere nachtrust kunt ervaren, heel stiekem weten we de meeste dit wel, maar met de handvaten die Mark je geeft kan je het nu niet meer ontkennen en is ‘t een kwestie van doen!
Slaap jezelf .... (vul ‘m zelf maar in)

Sander

Gratis preview!

Wil je graag de eerste  pagina’s van het boek lezen?

Vul je gegevens in en je ontvangt het direct in je mailbox!