fbpx Skip to main content

Bevrijd jezelf van de last van het verleden: (Erfelijk) Familietrauma
Een diepgaande 1-op-1 Coaching traject

"Ontketen de helende kracht van je voorouders, bevrijd jezelf van erfelijk familietrauma en creëer een toekomst vol moed, vrijheid en vervulling."

“Inherited family trauma may be a burden we carry, but within its depths lie the keys to our liberation. By acknowledging, understanding, and healing the wounds of our ancestors, we pave the way for a future of resilience, empowerment, and boundless possibilities.”

Welkom bij het transformatieve coaching traject “Bevrijd de Kracht van Je Voorouders: Erfelijk Familietrauma en Ancestrale Heling”. Dit traject biedt een diepgaande reis naar het ontrafelen en helen van erfelijk familietrauma, zodat jij kunt floreren en je volledige potentieel kunt bereiken.

In dit coaching traject staan we stil bij de impact van erfelijk familietrauma op jouw leven en welzijn. We graven diep in je familielijn, waarbij we de verborgen patronen en overtuigingen ontdekken die jou beïnvloeden. Samen zullen we deze blokkades transformeren en ruimte creëren voor persoonlijke groei, veerkracht en vreugde.

Gedurende ons traject bied ik je een veilige en ondersteunende omgeving waarin je jezelf kunt openstellen en de diepere lagen van jezelf kunt verkennen. Ik zal je begeleiden bij het eren van de energieën van je voorouders, het loslaten van wat niet langer dienend is en het activeren van jouw innerlijke kracht en wijsheid.

Dit coaching traject omvat een holistische benadering, waarbij verschillende krachtige technieken worden gecombineerd. Van systemisch werk tot energetische healing en mindfulness, we zullen gebruikmaken van diverse tools om je te ondersteunen bij het herstellen van de balans in jezelf en het creëren van een leven dat in lijn is met jouw diepste verlangens.

Gedurende het traject zal ik jouw persoonlijke gids en supporter zijn. Ik zal naar je luisteren zonder oordeel en met compassie voor jouw unieke reis. Samen zullen we oude lasten loslaten, beperkende patronen doorbreken en jouw potentieel ontsluiten, zodat je met meer vitaliteit en levensvreugde kunt leven.

Dit coaching traject is bedoeld voor iedereen die klaar is om de last van erfelijk familietrauma achter zich te laten en een leven van bevrijding, heling en empowerment te omarmen. Het is tijd om de kracht van je voorouders te benutten en jouw unieke pad naar groei en vervulling te bewandelen.

Investeer in jezelf en neem vandaag nog de beslissing om deel te nemen aan het transformatieve coaching traject “Bevrijd de Kracht van Je Voorouders: Erfelijk Familietrauma en Ancestrale Heling”. Samen zullen we een reis maken die je leven voorgoed zal veranderen en je in staat zal stellen om een stralende toekomst te creëren.

Hi, Mark hier

Ik dacht dat mijn stressreacties op trauma’s ontstaan zijn tijdens mijn tijd bij defensie. In mijn volwassen leven leefde ik altijd in schaarste, kon ik moeilijk verbinding voelen met mensen en had ik het gevoel dat ik niet mocht genieten. Daardoor heb ik mij tijden zwaar en donker gevoeld.
Waren deze symptomen en gevoelens de reacties van de missies?

Het bleek al bij mijn geboorte te zijn begonnen. Ik ben samen met mijn tweelingbroertje zes weken te vroeg geboren en ik moest in de couveuse. Elke keer als ik stopte met ademen kreeg ik een stroomschok. Verbinding met mijn moeder was amper mogelijk omdat ik in de couveuse lag terwijl die verbinding een van de belangrijkste dingen is in het leven.

Ik voelde afwijzing en schaarste in liefde. Daardoor kreeg ik de overtuiging mee dat we het niet waard waren geboren te zijn. Mijn moeder heeft weer een verhaal waarom ze bepaalde dingen niet kon, ook al had ze het wel heel graag gewild. Omdat ik mij bewust ben geworden van de beschadiging in onze band en deze ben gaan oplossen ervaar ik geen symptomen. Ik ervaar nu juist overvloed!

Durf jij te kijken welk trauma er in jullie familie leeft?

Erfelijk familietrauma Mark Schadenberg

Herken jij jezelf in het volgende?

Dit coaching programma is speciaal ontworpen voor hen die erfelijk familietrauma willen transformeren en hun volle potentieel willen bereiken.

 

Het is bedoeld voor diegenen die voelen dat ze belemmerd worden in hun persoonlijke groei en innerlijke vrijheid. Of je nu worstelt met onverklaarbare fysieke klachten, emotionele blokkades of het verlangen hebt om jezelf op dieper niveau te begrijpen, dit programma biedt de begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt.

 

Als jij klaar bent om de last van het verleden los te laten en een leven van bevrijding, heling en empowerment te omarmen, dan is dit coaching programma voor jou. Ontdek de kracht van erfelijk familietrauma en voorouderlijk werk en geef jezelf de kans om te stralen en te groeien naar jouw volledige potentieel.

Erfelijk familietrauma - Mark Schadenberg - foto 2

Kies vandaag nog voor het transformatieve coaching traject "Bevrijd de Kracht van Je Voorouders: Erfelijk Familietrauma en Ancestrale Heling" en maak een krachtige verschuiving in jouw leven. Ontdek de vrijheid, heling en empowerment die mogelijk zijn wanneer je je erfelijk familietrauma omarmt en jouw volle potentieel omarmt.

Persoonlijke aandacht en begeleiding

Tijdens dit traject staat jouw persoonlijke groei en transformatie centraal. Ik bied individuele aandacht en begeleiding op maat om jouw specifieke behoeften en uitdagingen te adresseren. Je krijgt mijn volledige ondersteuning gedurende het hele traject.

Diepgaande erfelijke heling

Dit coaching traject richt zich specifiek op erfelijk familietrauma en het helen van de erfenis van het verleden. We zullen diep in je familielijn duiken, oude patronen en beperkingen transformeren en ruimte maken voor groei en bloei. Het is een kans om jezelf en toekomstige generaties te bevrijden van de last van het verleden.

Verbinding met voorouders en erfgoed

Tijdens het traject zullen we de verbinding met je voorouders en erfgoed herstellen en eren. Dit brengt diepgaand begrip, genezing en wijsheid. Je zult ontdekken hoe je jouw kracht kunt putten uit de wijsheid van je voorouders en een dieper gevoel van verbondenheid kunt ervaren.

Pakket 1: Ontdekking en Verlichting

Diepgaande verkenning van erfelijk familietrauma en voorouderlijk werk

Identificatie van belemmerende patronen en overtuigingen

Voorouder healing en loslaten van oude lasten

Persoonlijke begeleiding en ondersteuning gedurende het traject

Praktische tools en oefeningen voor zelfreflectie en groei

Onbeperkte e-mailondersteuning tussen sessies door

Op maat gemaakt 

Kan in termijnen betaalt worden

Boek snel jouw kennismakingsgesprek

Zij gingen je voor

Ik weet niet wat je met mijn man gedaan hebt, maar ik ben vandaag bevallen met de meest fantastische man ooit aan mijn zijde! Hij was totaal niet bang om het woord te voeren en keuzes te maken toen ik het niet meer kon. Ik had nooit kunnen denken dat ik zo blindelings op iemand zou durven en kunnen vertrouwen op één van de meest kwetsbare momenten van mijn leven.

WiesjeCoachingsklant

7 Jaar liep ik met eczeem op mijn handen! Tijdens een sessie met Mark zijn we erachter gekomen waar dit vandaan is gekomen. Nu 1 maand verder is het bijna helemaal weg.

HanCoachingsklant

Na 2 miskramen kreeg ik mijn zoon Dean. Hij huilde als baby enorm veel en had last van zijn buik. Na een aantal maanden bleek hij voor verschillende dingen allergisch te zijn. Na dat ik afgelopen maanden mijn eigen stukken heb aangekeken bij Mark, is er iets geweldigs gebeurt. Dean is bijna van al zijn allergie af en hoeft geen medicatie meer te slikken daarvoor. Hij is enorm vrolijk en wil graag spelen met iedereen. Dank je wel Mark!

FemkeCoachingsklant

Goedemorgen Mark,
Het begint te stromen. Gisterenavond keek ik op mijn mail en mijn mond viel open. Mijn moeder had een mail gestuurd en dit had ik nooit verwacht dat dat ooit nog zou gebeuren.
Er gebeurt heel veel met mij en mijn omgeving op dit moment.
Nogmaals ik ben je heel dankbaar?

ArnoErfelijk Familie Trauma Sessie

Vrijdag m’n moeder ophalen voor kerst , wat ik voorheen never nooit zou doen ?? De relatie met moeder echt sterker geworden.

MarcErfelijke Trauma Combi sessie

Wat maakt dit traject zo speciaal?

Dit traject is uniek door zijn diepgaande heling van erfelijk familietrauma, holistische benadering, persoonlijke begeleiding en de mogelijkheid om verbinding met voorouders en erfgoed te herstellen.

Waarom horen we tegenwoordig steeds meer over erfelijk familietrauma?

Steeds meer mensen lezen tegenwoordig over erfelijk familietrauma vanwege groeiende bewustwording en de zoektocht naar persoonlijke heling.

Worden de erfelijk familietrauma traject vergoed door de zorgverzekering?

De gesprekken en sessies bij coachingspraktijk Mark Schadenberg worden niet gedekt vanuit de zorgverzekering.

Begeleid jij ook kinderen?

Ik krijg regelmatig de vraag of ik ook kinderen begeleid in hun traumaverwerking. Dit doe ik niet omdat trauma’s bij kinderen door ouders opgelost kunnen worden. Trauma’s bij kinderen zijn in veel gevallen een reflectie van onopgeloste en onuitgesproken zaken in het familiesysteem. Daarom zou in plaats van de oplossing bij de kinderen te zoeken de oplossing juist door de ouders gecreëerd moeten worden. Wanneer je als ouder zelf aan de slag gaat met traumaheling gaat dit ervoor zorgen dat de trauma’s bij je kinderen ook opgelost worden.

Waarom de ruimte tussen de sessies?

Er gebeurt tijdens een sessie enorm veel, van inzichten tot energie die vrij komt. Dit heeft tijd nodig om te integreren. Daarnaast komen er mogelijk nieuwe stukken op je pad. Deze kunnen we dan aanpakken. Vertrouw het proces!  You Can’t Rush Your Healing!

In hoeverre kunnen slaapproblemen verband houden met erfelijk familietrauma?

Slaapproblemen kunnen verband houden met erfelijk familietrauma door de overdracht van stressresponsen en emotionele patronen tussen generaties.

Wat kan ik verwachten qua resultaat.

 Ik voer mijn werkzaamheden uit naar mijn beste inzicht en vermogen. Maar, ik heb altijd alleen een inspanningsverplichting en geen resultaatsverplichting. Dit betekent dat ik mij tot het uiterste inspan om jou een goed resultaat te laten behalen. Maar, dat ik niet aansprakelijk kan worden gesteld voor het uiteindelijke (uitgebleven) resultaat en/of de gevolgen hiervan. Immers hangt het uiteindelijke resultaat van veel factoren af waar ik geen invloed op kan uitoefenen.

Het laatste nieuws

Na mijn tijd bij defensie ben ik mij gaan verdiepen in het thema slaap en zo uiteindelijk dé slaapexpert van Nederland geworden. Maar ik voelde dat er meer zat, achter al die slaapproblemen. Volg mijn blog om up to date te blijven over het laatste nieuws.

Lees verder