fbpx Skip to main content

Arno Schakel

3 maanden Traject

“Het nieuwe woord van jou papa is stromen voor 2023”. Dit zijn de woorden van mijn dochter. We hebben grote beslissingen voor onszelf genomen. Ik ben dit jaar gestopt met mijn huidige werk. Ik(wij) ga(an) mijn mooiste leven leiden. Er zijn zoveel zaken duidelijk geworden en er zijn zoveel barrières weggenomen tijdens het traject voor mij en mijn gezin. Ongelofelijk hoeveel rust er nu is. Geweldig om dat mee te maken. Een heel bijzondere ervaring allemaal❤️."

Echte mensen met levensveranderende resultaten.

Luc Burghout

6 Maanden Traject

"Mijn traject bij Mark Schadenberg is mijn eerste (grote) stap geweest richting een heling die ik jarenlang -sinds mijn jongere jaren- al nodig had. Vanaf moment 1 zijn er bijzonderheden voorgevallen, heb ik veel inzichten gekregen in het verleden, in het nu en in de toekomst. Een erg fijne, wijze man die vanuit overtuiging en geloof zijn werk doet. Ik ben blij dat ik dit traject heb mogen volgen.."

Judith Teulings

3 maanden Traject

“Sinds ik bij Mark het traject doorlopen heb, ervaar ik vrijwel geen pijn meer waar ik 1,5 jaar bijna niets meer kon door bekkenbodem-/stuitpijn. Waar ik normaal na een vrijwilligersochtend bij de bieb zeker 1,5 dag moest bijkomen daarvan. Stond ik nu de dag erna de ramen te zemen! Ik vond dat zo bijzonder. En fijn dat de pijn eindelijk weg was.
Nu haal ik met gemak weer 10.000 stappen per dag of meer, waar dit ervoor gemiddeld 4500 was. Ik heb meer energie en voel me minder negatief en bitchy. Dit werkt fijn door in het gezin, want als mama zich beter voelt dan voelt de rest dat ook! Ik ben productiever en krijg meer en meer nieuwe klanten. Nogmaals dank hiervoor!."

Ben jij de volgende met een levens veranderde verhaal?

Plan snel jouw call!

Jelle van Bezouw

6 Maanden Traject

"Wat heb ik een enorme transitie doorgemaakt en ik ben erg blij dat jij mij hierbij geholpen hebt. Je leerde mij hoe om te gaan met moeilijke keuzes, voor mijzelf te kiezen en mijn hart te volgen. Zo stopte ik met mijn baan en volgde mij passie! Ik ben zo dankbaar dat ik mij goed voel en in mijn kracht ben gaan staan"

Bart van der Peil

3 maanden Traject

“Mark heeft mij echt geholpen rust te vinden binnen mijn eigen progressie. Heeft geholpen mijn eigen waarde in te zien en te focussen op de waarde die ik andere en mijzelf kan bieden. Dit heeft mij geholpen in het process binnen mijn carrière als fotograaf en waardoor ik meer bewust mijn tijd in deel en mij niet te laten leven."

Ben jij de volgende met een levens veranderde verhaal?

Plan snel jouw call!

Hilbert de Jong

6 Maanden Traject

"Jezelf is anders leren kennen en beter voor jezelf op te komen. Hierin ben ik geholpen door Mark. Er is meer rust in mijn leven gekomen om ook te genieten van andere dingen en niet steeds 'ja' te zeggen tegen anderen. Was zo nu en dan confronterend maar met de begeleiding van Mark ben ik anders gaan leven.
Door mijn trauma stukken aan te pakken ben ik beter gaan slapen en kan ik goed genieten van de rust in mij.
Het begeleiden van Mark heb ik ervaren als positief. Niet gedwongen maar op een ontspannen manier."