fbpx Skip to main content

Romario Uneputty

3 maanden Traject

volgt

Echte mensen met levensveranderende resultaten.

Randa Elabeidi

3 Maanden Traject

Ik had nog nooit van Mark gehoord, totdat er een filmpje op mijn pad kwam waarom hij vertelde over wat hij deed. Hier moet ik zijn dacht ik, en zonder aarzelen boekte ik direct een traject bij Mark. Mark heeft een hele fijne energie waarbij je je meteen op je gemak voelt. En weet duidelijk wat hij doet en de tussentijds ze nazorg is fantastisch. Inmiddels een 3 maanden traject gedaan, en ik ontwikkel me als een malle. "

Bente Mossinkoff

5 maanden Traject

"Mark heeft mij ontzettend geholpen bij meerdere thema’s. We hebben veel voorouderlijk trauma’s kunnen helen waardoor ik veel meer balans in mijn leven ervaar. We zijn heel ver gegaan tot overgrootouders maar we hebben ook meer recente gebeurtenissen kunnen behandelen. Het was zeker een intens traject maar er is zoveel moois, groei en liefde voor teruggekomen! Volledige connectie met mijzelf en meer in verbinding met mijn omgeving."

Echte mensen met levensveranderende resultaten.

Derk Mast

3 Maanden Traject

"Nooit gedacht dat dit effect op mij zou kunnen hebben."

Ging er de eerste keer met lichte tegenzin heen, want ik was sceptisch. Waarom zou dit effect op mij kunnen hebben. Wat moet ik nu bij zo iemand.

Maar na de eerste sessie bracht het verandering. Ik kwam dichter bij mijzelf. Kwam in contact met mijn gevoelens.

Ik kan er nog duizenden woorden over spreken. Maar met hulp van Mark ben ik de allerbeste versie van mijzelf. Waar van ik niet wist hoe ik die kon vinden of er uit kon laten. Mark broeder ik ben je voor altijd dankbaar. Dankjewel voor deze geweldige reis.!

Floor Van Ketel

3 maanden Traject

“Net het ‘drie maanden traject’ erop zitten en wat ben ik dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen! Ik voel me lichter, blijer en merkte dat ik sessie na sessie steeds een stapje dichter bij mijn authentieke zelf kwam! Dankzij de fijne rustige energie van Mark durfde ik steeds meer met vertrouwen en overgave alle gevoelens en emoties die langs kwamen toe te laten. Ik heb het als heel bijzonder ervaren en raad iedereen aan het te doen om het verschil te kunnen maken voor jezelf en voor je dierbaren! ❤️."

Wat zou jij anders willen in jouw leven?

Ellen

3 Maanden Traject

"Ik heb bij Mark een traject gedaan van 3 maanden en ik kan niet anders zeggen dan: wat een zeer waardevolle sessies heb ik gehad. Ik heb mijn stem na ruim 4 jaar weer terug. Deze was ik op een medische onverklaarbare wijze kwijt en dat is geen pretje als je een pratend beroep hebt. De stem kwam al tijdens de sessie terug en ik ben Mark heel dankbaar dat hij hierbij heeft geholpen. Mocht jij onverklaarbare medische klachten hebben dan zou ik het zeker proberen.

Arno Schakel

3 maanden Traject

“Het nieuwe woord van jou papa is stromen voor 2023”. Dit zijn de woorden van mijn dochter. We hebben grote beslissingen voor onszelf genomen. Ik ben dit jaar gestopt met mijn huidige werk. Ik(wij) ga(an) mijn mooiste leven leiden. Er zijn zoveel zaken duidelijk geworden en er zijn zoveel barrières weggenomen tijdens het traject voor mij en mijn gezin. Ongelofelijk hoeveel rust er nu is. Geweldig om dat mee te maken. Een heel bijzondere ervaring allemaal❤️."

Laten we van de 'BESTE' versie naar de 'ECHTE' versie gaan!

Luc Burghout

6 Maanden Traject

"Mijn traject bij Mark Schadenberg is mijn eerste (grote) stap geweest richting een heling die ik jarenlang -sinds mijn jongere jaren- al nodig had. Vanaf moment 1 zijn er bijzonderheden voorgevallen, heb ik veel inzichten gekregen in het verleden, in het nu en in de toekomst. Een erg fijne, wijze man die vanuit overtuiging en geloof zijn werk doet. Ik ben blij dat ik dit traject heb mogen volgen.."

Judith Teulings

3 maanden Traject

“Sinds ik bij Mark het traject doorlopen heb, ervaar ik vrijwel geen pijn meer waar ik 1,5 jaar bijna niets meer kon door bekkenbodem-/stuitpijn. Waar ik normaal na een vrijwilligersochtend bij de bieb zeker 1,5 dag moest bijkomen daarvan. Stond ik nu de dag erna de ramen te zemen! Ik vond dat zo bijzonder. En fijn dat de pijn eindelijk weg was.
Nu haal ik met gemak weer 10.000 stappen per dag of meer, waar dit ervoor gemiddeld 4500 was. Ik heb meer energie en voel me minder negatief en bitchy. Dit werkt fijn door in het gezin, want als mama zich beter voelt dan voelt de rest dat ook! Ik ben productiever en krijg meer en meer nieuwe klanten. Nogmaals dank hiervoor!."

Ben jij de volgende met een levens veranderde verhaal?

Plan snel jouw call!

Jelle van Bezouw

6 Maanden Traject

"Wat heb ik een enorme transitie doorgemaakt en ik ben erg blij dat jij mij hierbij geholpen hebt. Je leerde mij hoe om te gaan met moeilijke keuzes, voor mijzelf te kiezen en mijn hart te volgen. Zo stopte ik met mijn baan en volgde mij passie! Ik ben zo dankbaar dat ik mij goed voel en in mijn kracht ben gaan staan"