fbpx Skip to main content

Hi ondernemer!

Jij weet als geen ander dat ondernemen een vak apart is, waarin risico en onzekerheid regelmatig een rol spelen. Wil jij on top of your game spelen en jouw potentie ten volste benutten? Laat mij je helpen dit door middel van persoonlijke groei te bereiken. Je zult zien dat daar waar de energie stroomt, succes kan groeien.

Ondernemen is een vak apart

Als mens, maar ook als ondernemer loop je tegen dingen aan. De weg naar succes is een weg met hordes en één van vallen en opstaan. Maar wat als je nu keer op keer met dezelfde problemen geconfronteerd wordt? En wat als het je maar niet lukt om de echte oorzaak van die problemen te vinden? Wat als jij maar niet in die juiste flow komt of jouw team daarin krijgt? Dan wordt het tijd om de diepte in te duiken om de oorzaak van jouw problemen te achterhalen.

Samen brengen we jouw vraagstukken in kaart, keren we naar binnen en onderzoeken we welke (erfelijke familie)trauma’s en pijnstukken er onder de oppervlakte verborgen liggen. Aan de hand van deze inzichten breng ik je op het pad van heling en help ik jou opnieuw in je kracht te komen staan.

Mark Schadenberg

Plan jouw 30-min call en ontdek

  • welke kansen er voor jou zijn om te groeien als persoon én ondernemer door het aangaan van trauma stukken.
  • hoe jij jouw bedrijf winstgevender kan maken door familie patronen te doorbreken.
  • hoe jij als ondernemer relaxter in jouw rol kan komen te zitten door familie trauma los te laten.
  • wat het Ondernemerstraject voor jou kan betekenen
  • of jij aan de slag wilt met erfelijk familietrauma Coach Mark Schadenberg

Mijn naam is Mark Schadenberg

Na meerdere missies als beroepsmilitair te hebben meegemaakt ervaarde ik veel innerlijke onrust en onderdrukte angsten. Mijn lichte vorm van PTSS veroorzaakte slaapproblemen, welke op hun beurt weer problemen opleverden in mijn dagelijkse leven. Na een lange zoektocht kwam ik erachter dat ik naast mijn eigen trauma’s ook die van mijn (voor)ouders bij me droeg en daardoor beperkt werkt in mijn leven.

Na intensieve opleidingen te hebben gevolgd op deze thematiek bij onder andere Maarten Oversier, ben ik vanuit mijn ervaring mensen gaan coachen. Onder mijn clientèle veel ondernemers die tegen een dood spoor aanliepen of zich beperkt voelden door (onverklaarbare) innerlijke onrusten.

Ontdek mijn verhaal
Erfelijk familietrauma Mark Schadenberg

Herken jij jezelf in het volgende?

  • Je voelt dat je stagneert in je werk
  • Je hebt het gevoel dat er meer in zit
  • De flow in jouw team zit er niet goed in
  • Jouw relatie tot geld is geblokkeerd

Het wordt tijd om op zoek te gaan naar de ware oorzaak van het probleem en deze bij de kern aan te pakken. Alleen zo kan de energie weer gaan stromen en de zaak weer soepel gaan rollen.

Plan jouw kennismakingsgesprek
Slaapcoach Angst

3-maanden Coachingstraject ondernemers

5 live sessies van 2 uur, 4 zoom sessies en ondersteuning

€ 3.500 exclusief

6-maanden Coachingstraject ondernemers

8 live sessies van 2 uur, 4 zoom sessies, ondersteuning, ondernemers event

€ 7.500 exclusief

Zij gingen je voor

Doordat ik met Mark aan de slag ben gegaan met oude pijnstukken en patronen, is er een weg vrij gemaakt voor gezonder ondernemerschap vol vertrouwen. De business flowt en ik sta weer sterk in mijn schoenen.

Eline HeeresEigenaar PR agency

Aan de slag met mijn overtuigingen zorgde voor een nieuwe klantenkring.

MennoOndernemer in IT

Ik wist niet dat het financiële stuk te maken had met een onbewuste loyaliteit van mijn vader. Ik ben dankbaar dat ik mij lichter voel als mens en ondernemer.

RiaOndernemer

Ga van start

Plan een vrijblijvende online kennismakingssessie in. Ik help je graag bij het maken van een weloverwogen keuze voor het volgen van een traject.

Plan jouw kennismakingssessie
CONTACT

Nog een vraag? Neem contact op via onderstaand formulier