Het ondernemers traject

mark-schadenberg-profiel

Plan jouw 30-min call en ontdek

  • welke kansen er voor jou zijn om te groeien als persoon én ondernemer door het aangaan van trauma stukken.
  • hoe jij jouw bedrijf winstgevender kan maken door familie patronen te doorbreken.
  • hoe jij als ondernemer relaxter in jouw rol kan komen te zitten door familie trauma los te laten.
  • wat het Ondernemerstraject voor jou kan betekenen
  • of jij aan de slag wilt met erfelijke familie trauma Coach Mark Schadenberg

Zij gingen je voor

Doordat ik met Mark aan de slag ben gegaan met oude pijnstukken en patronen, is er een weg vrij gemaakt voor gezonder ondernemerschap vol vertrouwen. De business flowt en ik sta weer sterk in mijn schoenen.

Eline HeeresOprichter en eigenaar PR agency

Aan de slag met mijn overtuigingen zorgde voor een nieuwe klantenkring.

MennoOndernemer in de IT

I'm wondering why I never contacted these guys sooner! Seriously, they all have commendable talent in their respective fields and knocked my concept out of the ballpark. Thanks for an amazing experience!

Jack GrahamCo founder, Coffee Inc

Ik wist niet dat het financiële stuk te maken had met een onbewuste loyaliteit van mijn vader. Ik ben dankbaar dat ik mij lichter voel als mens en ondernemer.

RiaOndernemer

Leer Mark Schadenberg kennen

Na meerdere missies als beroepsmilitair te hebben meegemaakt ervaarde Mark veel innerlijke onrust en onderdrukte angsten die invloed hadden op zowel zijn werk als privé. En hij weet dat hij niet de enige is die door trauma’s en blokkades belemmerd worden in hun ondernemerschap. Het is zijn missie dan ook om jou te helpen deze innerlijke onrust op te sporen en bij je weg te nemen, zodat de energie weer kan gaan stromen.

Lees zijn verhaal

Ondernemen is een vak apart waarin risico en onzekerheid regelmatig een rol spelen. Ik wil jij on top of your game spelen en jouw potentie ten volste benutten? Laat mij je helpen dit door middel van persoonlijke groei te bereiken. Je zult zien dat de energie weer gaat stromen.

Onafgemaakte zaken met een van de beide ouders kunnen ons werkleven en ons sociale leven vertroebelen.

Mark Schadenberg

Dit kun je verwachten

Benieuwd naar het Ondernemerstraject? Wil jij aan de slag met jouw innelijke blokkades en de obstakels die jij tegenkomt en ervaart? Dit ga je leren tijdens het 6 maanden Ondernemerstraject.

3 of 6-maandentraject

In diverse live sessies, zoom-calls en check ups gaan wij samen een half jaar aan de slag met jouw persoonlijke vraagstuk.

Ervaringsdeskundige

Heb jij mijn verhaal al gelezen? Dan weet je dat ik absoluut een ervaringsdeskundige ben in het oplossen van blokkades en trauma's. Ik kan niet wachten om ook jou hierbij te helpen.

Inzichten en tools

Tijdens onze sessies krijg je diverse inzichten en tools in handen om toe te passen in jouw dagelijkse leven en onderneming. Aan de hand van jouw ervaringen in de praktijk coach ik je door jouw vraagstuk heen.