Twee-eenheid: ademsessies en familieopstellingen

Mark & Elise

Afgelopen week gingen Mark en Elise live op Instagram om hun verhaal te delen over twee-eenheid: ademsessies en familieopstellingen, een gezamenlijk project voor het helpen van mensen in de zoektocht naar de essentie van het leven. De live-sessie vangt aan met een verwijzing naar de maanstand: de fase van de schorpioen start. Op 16 mei verschuift de maan namelijk naar haar volle maanfase in schorpioen om 06.15 uur in de ochtend. Deze volle maan wordt ook wel de bloedmaan genoemd en valt samen met een volledige maansverduistering. Volle maan in schorpioen is een diep voelbare volle maan. Deze maanstand geeft je de drang om diep naar binnen te gaan en je te verbinden met mensen die veel voor je betekenen. Geen tijd voor oppervlakkigheden, maar contact maken met de ander. Oude pijnstukken in familieverbanden gaan tevoorschijnkomen aldus Mark. Een mooi aanknopingspunt om het over het ontstaan van Twee-eenheid te hebben.

 

Aan de slag met geheimen

Alles wat je niet meer kunt verstoppen zal de komende periode naar boven, aldus Mark en Elise. Heel je lijf zal de komende periode aangeven dat er wat broeit en mocht je deze gevoelens op dit moment nog steeds negeren, dan zou dit kunnen leiden tot fysieke klachten. Fysieke klachten zijn vaak een uiting van verborgen spanningen. Ze hebben een energetische betekenis die mensen vaak negeren. Vanuit dit gegeven is Twee-eenheid ontstaan. Mark en Elise willen vanuit liefde met de kennis die zij de afgelopen jaren hebben opgedaan mensen helpen om naar binnen te keren en hun diepste gevoelens en gedachten onder ogen te komen. Er speelt zoveel onder de oppervlakte, waar mensen soms niet eens bewust van zijn. Zo lopen we allemaal met trauma’s uit ons verleden rond. En hoewel velen deze trauma’s ergens in een hoekje in hun hersenpan weten weg te stoppen, onthoudt het lichaam wat er gebeurt is en zullen instincten ervoor zorgen dat je op bepaalde wijze reageert op situaties. Vaak zijn onze trauma’s terug te leiden tot onze familielijn. Projecties en verwachtingen in het heden, zijn het resultaat van gebeurtenissen en relaties met jouw ouders in het verleden. Door hiermee aan de slag te gaan wordt het mogelijk om trauma’s te helen en de weg vrij te maken voor een nieuwe generatie.

De Verbindende Reis

Twee-eenheid: ademsessies en familieopstellingen. Als baby werd je vrij geboren, maar door gebeurtenissen en overtuigingen vanuit je omgeving werd je geleerd wat wel of niet ‘hoorde’. Je hebt dat aangenomen als waarheid en je bent daar naar gaan leven. Vanaf nu kan jij jezelf weer vrij maken en loskomen van alles wat er in jouw lijf ligt opgeslagen. Tijd om het nieuwe in te zetten zodat jij jouw mooiste leven kunt leven. Dit is waar de bijeenkomst De Verbindende Reis om draait. Een dag met ademsessies, proceswerk en familieopstellingen om tot de kern te komen van wat jou dwars zit en waar jouw ware opvattingen liggen. Twee-eenheid organiseert de komende periode 2 van deze evenementen, namelijk op 12 juni en 26 juni van 10:00 tot 17:00 uur. Naast groepswerk, is het ook mogelijk om een individueel consult aan te vragen voor een meer specifieke begeleiding.

Meld je aan!