Wake up light Ambassadeur Mark Schadenberg

Erfelijk familietrauma heeft een diepgaande invloed op ons leven, het vormt onze emotionele welzijn en relaties. Het erkennen en aanpakken van dit diepgewortelde trauma is essentieel voor persoonlijke groei en het creëren van een stralende toekomst. In deze blogpost zullen we het concept van erfelijk familietrauma verkennen, de effecten ervan bespreken en praktische stappen bieden voor genezing. Als je op zoek bent naar ondersteuning op jouw genezingsreis, sta ik Mark Schadenberg klaar om je te begeleiden op het pad van genezing en transformatie.

In samenwerking met Philips ga ik als slaapexpert op bezoek bij vier slechte slapers om hen te helpen bij hun slaapproblemen. Van uitgebreid snoozen en telefoons in de slaapkamer tot slecht slapen door onregelmatige diensten. Ik voorzie deze slechte slapers van tips en laat hen kennis maken met de Philips Sleep and Wake Up Light.

Aflevering 1

Op afspraak met slaapexpert Mark Schadenberg

Zo’n 3 miljoen mensen werken onregelmatig in Nederland. Velen hebben moeite met slapen, vooral omdat het brein actief wilt zijn op het moment dat ze willen gaan slapen. In deze aflevering ga ik op visite bij brandweerman Patrick. Hij heeft moeite met het in slaap komen na zijn dienst. Samen met Patrick ga ik kijken hoe hij de ideale slaapomstandigheden kan creëren in zijn slaapkamer. Daarnaast zal ik hem uitleggen hoe hij daarmee de Philips Sleep and Wake Up Light kan inzetten voor een betere slaapkwaliteit.

 

Aflevering 2

You snooze, you lose

“You snooze, you lose”, wordt er vaak gezegd. En helaas, ik moet hen gelijk geven. Snoozen levert in ieder geval zeker geen extra energie op! In deze aflevering ga ik op bezoek bij Lizzy, een echte snooze prinses. Lizzy maakt lange dagen voor haar carrière, studie én drukke sociale leven. Als slaapexpert laat ik haar zien hoe ze de neiging om te snoozen tegen kan gaan door middel van de Philips Sleep & Wake-Up Light. Denk je dat het mij lukt?

Aflevering 3

Verboden voor telefoons, dit is de slaapkamer

Verslaafd aan je telefoon: een probleem van velen! Dat wij onze smartphone overal mee naartoe nemen laat Nicole ons in deze aflevering wel zien. Aan tafel, op de bank – Nicole valt zelfs in slaap met haar telefoon nog in de hand. Voor het slapen gaan doet zij dan ook een meditatie met behulp van haar telefoon, maar ondanks de meditatie wordt ze door het licht van haar telefoon niet rustig genoeg om in slaap te vallen. Ik ga bij haar op bezoek en geef haar tips om beter in slaap te kunnen vallen met behulp van de Philips Sleep & Wake-UpLight.

 

Meld je aan!